Dünyanın en önemli, en ünlü şarkıcısı da olsanız bu hayatınızın dışardan göründüğü gibi yolunda gittiğini göstermiyor.

Dünyanın en önemli, en ünlü şarkıcısı da olsanız bu hayatınızın dışardan göründüğü gibi yolunda gittiğini göstermiyor.

Kalbi kırık kraliçe...

O dünyanın en çok satan kadın şarkıcısı, neredeyse otuz yıldır dünyanın en başarılı pop yıldızı ama hiç kimsenin hayatı öyle dışarıdan göründüğü gibi dört dörtlük olmuyor...

* * *

Milyonlarca hayranının yıllardır peşinden koştuğu ve hala dünyanın her yerinde stadyumları dolduran Madonna’yı onbeş yaşındaki öz oğlu Rocco reddediyor. Üstelik vaktinde nasıl ‘anneci’ büyüdüğünü turne dokümanterlerinden çok iyi biliyoruz. Babasına oranla daha disiplinli olmak zorunda kaldığı annesinin yanından, Aralık ayında elinden telefonunu da alınca çekip giden ve dramatik bir şekilde Rebel Heart turnesinin ortasında annesini bırakıp babasıyla yaşamak isteyen Rocco geri dönmüyor...

* * *

Madonna’nın gözbebeği Rocco vaktinde kulislerde annesine kraliçe diyor, peşinden hiç ayrılmıyordu ve şunun şurasında dört yıl öncesine kadar MDNA turnesinde annesiyle birlikte sahneye çıkıp alkış tutuyor, dans ediyordu. Hele hele Madonna’nın Rocco’yu diğer çocuklarından daha fazla sever gibi bir hali vardı ve sosyal medyada paylaştıklarından bal gibi belli oluyordu.

* * *

Madonna da oğluna düşkünlüğünü arada sırada fark edermiş gibi toparlanıp, attığı on tane post ile oğlundan bahsederken hemen arkasından seri şekilde diğer çocuklarından da telafi edercesine bahsediyordu. Velhasıl gün oldu, devran döndü ve Rocco henüz gözünü oymadı ama kalbini kırıyor annesinin. Hayat işte, elbette o meşhur pop kraliçesini de üzen biri oluyor üstelik ‘güneşim’ diye sevdiği biricik oğlu Rocco.

* * *

Rocco, 47 yaşındaki İngiliz yönetmen babası Guy Ritchie’ nin yanına, Londra’ya gittiğinden beri tüm Madonna hayranları ve müzik magazin basını elbette takipte. İşin, eski karı koca arasındaki hukuki boyutuna bakacak olursak, Rocco’nun paşa paşa annesinin yanına dönmesi gerekiyor çünkü velayet Madonna’da. Ne var ki, Guy Ritchie de avukatlarını devreye sokunca Madonna’ya tüm dünyanın gözü önünde baba oğul cephe almış oluyor.

* * *

Son olarak Us Weekly dergisinin haberine göre Madonna’ya yakın çevreler bu aralar kalbinin inanılmaz kırıldığını söylüyorlar.

* * *

Yedi Grammy ödüllü Madonna’nın instagram üzerinden paylaştıklarında da sıklıkla onu ne kadar özlediğini ifade ettiğini görüyoruz.

* * *

Elli yedi yaşındaki şarkıcının özellikle geçenlerde instagram üzerinden paylaştığı Malawi’den eski bir fotoğrafta, oğlu Rocco, evlat edindiği David Banda ve kızı Lourdes ile fotoğrafının altına yazdıkları çok dokunaklı: `Masum zamanlar. Malawi’de. Nasıl özlüyorum o zamanları.`

* * *

Yine Madonna’ya yakın çevrelerin iddialarına göre, babası Guy Ritchie oğlunu dersleri, sınavları konusunda epey rahat bırakıyormuş ve hatta evden eğitim taraftarıymış. Guy Ritchie gençlerin özellikle ergenlik dönemlerinde özgür kalmaları, hayatı keşfetmeleri gerektiğini düşünüyormuş ve tüm bunlar özellikle dersleri ve sorumlulukları konusunda sıkı davranan Madonna’ya göre baba evini Rocco için daha cazip hale getiriyormuş.

* * *

Rocco’nun Mayıs’ta vermesi gereken lise yeterlilik sınavlarına hazırlanması için tepesinde biteceğini bildiği annesinin aksine babasının `okula gitmesine bile gerek yok`, rahatlığı Rocco’ya çekici geliyor. Aralık ayından beri Madonna oğlunu New York’ta yanında istiyor ama magazin basınının yakaladığı son fotoğraflara bakılırsa, babasıyla bisiklete binip, Londra sokaklarında fıldır fıldır gezen ve saçlarını bir numara yapan Rocco’nun keyfi gayet yerinde. Madonna’nın kızı ile arasının çoğunlukla nane olduğunu biliyoruz, sevgili Rocco’su da gitti velhasıl Madonna yedi yaşında annesini kaybetmiş küçük bir kız çocuğu kırılganlığına rağmen hırsla büyüttüğü kendine olan sevgisine ve kazandığı milyonlarca hayranına rağmen hayran olduğu oğlunu belki de kaybediyor. Bilemiyorsun, bazen tüm dünya seni sevse birilerinin yerini asla dolduramıyor.

Cenk Erdemhttps://twitter.com/shinyyylove

Cazkolik.com / 17 Şubat 2016, Çarşamba

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cenk Erdem

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.