Dünya "Plakçı" günü kutlu olsun!

Dünya "Plakçı" günü kutlu olsun!

18 Nisan’ın "Record Store Day" olduğunu biliyor muydunuz? Biz bilmiyorduk, bugün öğrendik, belki de yeni kutlanmaya başlanan bir gündür, bilmiyoruz ama zamanıdır, haklıdır ve önemlidir, katılıyoruz... Dünya "Plakçılar" ya da "Müzik Mağazası" gününüz kutlu olsun.

 

Bu konuda bir de internet sitesi var, www.recordstoreday.com sizde ziyaret edin. Sitenin sponsoru Warner Bros. Records olmuş. Koskoca firmalarda olsalar canları yanıyor.

 

Kutlanan bu günle ilgili etkinliklerin haberleri de var sitede. Bu konuda bir de parti düzenlenmiş anladığımız, biz size haberleri sıralayalım siz siteye girince ayrıntıları öğrenirsiniz; Dandy Warhols bu gün için özel bir special remix yapmış, parçayı siteden yasal olarak indirip dinleyebilirsiniz, ayrıca Esperanza Spalding küçük, bağımsız bir plakçı dükkanında mini konser vermiş, videosu da var, seyredebilirsiniz, ayrıca en büyük etkinlik düzenlenen parti, parti 3 gün boyunca COACHELLA ismiyle konserlere sahne oldu-oluyor, bugün pazar orada daha önce halen sürüyor. Partide Cuma günü; Ting Tings, The Airborne Toxic Event, NASA, Franz Ferdinand, White Lies gibi gruplar, Cumartesi günü; Atmosphere, Booker T, Bob mould, James Morison, Ida Maria gibi isim ve gruplar, son gün Pazar ise; The Knux, Late of the Pier, The Kills gibi isimler çaldı, çalıyor ve çalacak.

 

Cazkolik.com / 19 Nisan 2009, Pazar

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.