Frank Sinatra’nın hayatı film oluyor...

Frank Sinatra’nın hayatı film oluyor...

Frank Sinatra caz yüzyılının, yani 20. yüzyılın en belirgin ikonik Amerikan figürlerinden biridir. Seveni kadar sevmeyeni de bol olan bir figür bir yandan. Öncelikle belki bir şarkıcı ama öbür yandan aynı zamanda pek çok şey...  Sinema oyuncusu, şarkıcı... Tipik bir enigmatik figür! Hakkında kesin olarak karar vermekte zorlandığınız biri.

İşte bu Amerikan ikonunun hayatı Hollywood filmine konu oluyor. Belki zaten daha önce de bir şeyler çekilmiş ve hatırlamıyor olabiliriz ama bu sefer ki biraz daha farklı bir çalışma olacak belli ki, zira filmi çeken büyük yönetmen Martin Scorsese. Scorsese’nin Amerikan caz ikonlarına olan hayranlığı bilinmeyen bir konu değil. Hem kendisinin çekmişliği var hem de Round Midnight gibi kendisinin çekmediği bir filmde arada kısacık gözükecek kadar da bu dünyayı seven biri ve işte bu büyük usta Peter Guber ve Martin Scorsese işbirliği, Universal yapımcılığı ve Sinatra’nın ailesinin desteğiyle ve Phil Robinson’un senaryosuyla filme başlayacaklar.

Martin Scorsese aynı zamanda kendisinin de büyük bir Sinatra fanatiği olduğunu söylediği açıklamasında filmin planlamasının yapıldığını, çekimlere geçileceğini belirtti. Söylentilere göre filmde Sinatra’nın gençlik halini ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio’nun canlandıracağı kesin gibi. Gerisi hakkında yansıyan fazla bir açıklama bulunmamakta.

Cazkolik.com / 14 Mayıs 2009, Perşembe
 

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.