EMI-Türkiye’den yeni albümler!

EMI-Türkiye’den yeni albümler!

Yirmili yaşlarını süren genç erkek caz vokali neslinin en popüler isimlerinden olan Michael Bublé yeni albümüyle artık Türkiye’de. Grammy ödülü de olan şarkıcının içinde kendi iki orijinal bestesinin de olduğu albüm "Crazy Love" adını taşıyor.

Bir diğer albüm ise İspanyol müziğinin en iyi solistlerinden Luz Casal’in çıkardığı "La Passion". Yeni albümünde 1950’li yılların bolerolarına yeniden hayat veren güzel solist 1999 ve 2000 yılında "En İyi Şarkı" ödüllerini de üstüste kazanmıştı.

EMI-Türkiye’nin ardı ardına çıkardığı albümlerin üçüncüsü ise yine bir İspanyol Buika’dan geliyor. Geçen yıl İş Sanat’ta verdiği konseriyle Türk müzikseverlerin kalbini fetheden İspanyol, roman ve Afrika kökenlerine sahip güzel kadını bu kez Flamenko, caz, rumba harmanı müzikleri ve Kübalı piyanist Chucho Valdez ile "El Ultimo Tango" albümünü kaydetti.

Bir diğer albüm ise bir klasik müzik albümü! "Classical 2010" isimli bir derleme. Kate Royal’den Luciano Pavarotti’ye, Philippe Jarousky’den Sir Simon Rattle’a 40 parçadan oluşa ikibuçuk saatlik bir klasik şöleni.

Caz, latin ve klasik albümler artık müzik marketlerde sizleri bekliyor.

Cazkolik.com / 30 Ekim 209, Cuma

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.