Zuhal Focan radyo programcılığına geri dönüyor...

Zuhal Focan radyo programcılığına geri dönüyor...

Her bir koltuğunun altında cazla ilgili bir kaç uğraşıyı birden başarıyla sürdüren ve sitemizin de en çok okunan köşelerinden birinde genç caz müzisyenleriyle söyleşerek okurlarımıza tanıtan, anlatan sevgili Zuhal Focan uzun süredir ara verdiği radyo programcılığına geri dönmeye karar verdi ve TRT Radyo 3'te bu gece (4 Ocak 2010, Pazartesi) ilk programını yayınlıyor.

Daha önce Açık Radyo 94.9, Yapı Radyo 102.2, Radyo Kozmos 92.3'de ki keyifli radyo günlerine yeniden dönmeyi çok özlediğini söyleyen Focan programlarına bıraktığı yerden TRT Radyo 3, İstanbul 88.2 frekansından devam edecek. Ayrıca programları internet üzerinden trt.net.tr adresinden de takip etmek mümkün.

Daha önceki programlarına kıyasla tamamen farklı bir konsept ile dinleyicinin karşısına çıkacak olan Zuhal Focan programının yeni başlayacak olan içeriğinde piyasaya çıkan yeni albümleri o hafta programına katılan müzisyen bir konuğuyla sohbet ederek ve canlı olarak sunacak.

İlk programı bugün (yani 4 Ocak 2010, Pazartesi) yayınlanacak. Programın yayın saati 23:00 ile 24:00 arası olacak ilk programda Keith Jarrett’in yeni albümü "Testament: Paris / London"ını piyanist Burak Bedikyan ile konuşacak, anlatacak ve dinletecekler. Sadece bu kadar da değil, Jarrett'ın bir önceki albümü "Yesterdays"den de parçalar dinletecekler.

Sevgili Zuhal Focan'a yeni programında başarılar diliyor ve tüm cazkolikleri bu akşam ve her pazartesi 23-24 saatleri arasında yayınlanacak olan keyifli, cazla dolu programları dinlemeye davet ediyoruz.

Foto: Zuhal Focan'ın resmi Ottimomag.com'dan alınmıştır.

Cazkolik.com / 4 Ocak 2010, Pazartesi

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.