Kerem Görsev ve Allan Harris yeniden bir arada

Kerem Görsev ve Allan Harris yeniden bir arada

Kerem Görsev Mart başlarından itibaren eski dostu Allan Harris’le yeniden buluşuyor.

 

Görsev ile Harris’in birliktelikleri 15 yılı buluyor. Geçen sene, 2009’da kendi kariyeri açısından bir büyük ödüle imza attı Harris, "New York Nightlife Award"ı kazanarak New York Times’tan Stephen Holden’ın deyimiyle "Caz kulüpleri açısından ünlü Tony ödülü ile eşdeğer" olan ödül Harris’in günümüzde ne denli etkin bir sese sahip olduğunu bizzat New York Times’ın kaleminden gösteriyor.

 

Nat King Cole ekolünün bir 21. yüzyıldaki en etkin seslerinden olan Harris bu tanımı bir anlamda netleştirerek çıkardığı son albümü "Dedicated To You: Allan Harris singsa Nat King Cole Christmas" ile de perçinledi.

 

Son 15 senedir beraber sahne ve CD çalışmaları yapan KeremGörsev ve Allan Harris 1995 yılında Çırağan oteli içindeki Q Jazz Bar’datanıştılar ve kısa bir süre sonra "Laid Back" adlı düo formatındaki ilkalbümlerini kaydettiler. Albüm piyasaya çıktıktan sonra çeşitli şehirlerde ve caz kulüplerinde konserler verdiler.

 

Son albümleri "BackAgain" kayıtlarını 2007 yılında NewYork’ta kaydeden müzisyenler, 1950 ve1960’ların caz standartları, Broadway müzikalleri ve film müziklerindenoluşan şarkıları geniş kitlelere duyurdular. Türkiye turnesi ve JTIİzmir ve Ankara caz festivallerinde başarılı konserler veren AllanHarris ve Kerem Görsev 12 Mart saat 20:30’da Kadıköy’ün etkin konser salonu olan CKM’de izleyicileriylebuluşacak.

 

Mart ayında gerçekleşecek diğer konserler ve tarihleri şöyle;

 

6 Mart 2010, The Four Season
7 Mart 2010, Kanyon Caz Havası
9 Mart 2010, İzmir AKM Yunus Emre
12 Mart 2010, Kadıköy CKM (Caddebostan Kültür Merkezi) Konser salonu
13 Mart 2010 SALON IKSV konser salonu.

 

12 Mart 2010 tarihinde Kadıköy CKM konser salonunda gerçekleşecek konser saat 20:30’da sahne alacak. Harris ile birlikte Kadıköy, Bağdat Caddesi yakasında ilk kez birlikte çalacak olan ikiliyi Kadıköy, Bağdat Caddeli cazseverler sabırsızlıkla bekliyorlar.

 

Kerem Görsev Allan Harris
Back Again Project
Allan Harris, Vokal
Kerem Görsev, Piyano
Kağan Yıldız, Kontrabas
Ferit Odman, Davul

 

Cazkolik.com / 23 Şubat 2010, Salı 

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.