Drum & Bass’ın 3. sayısı çıktı!

Drum & Bass’ın 3. sayısı çıktı!

Derginin içeriğini daha da genişleten Drum&Bass Magazine’in 3. sayısında, genç kuşağın önemli basçılarından Gökhan Şahinkaya ile gerçekleştirilen sohbet, geçtiğimiz ay Tuluğ Tırpan ile çalmak için İstanbul’a gelen, yayınladığı eğitim DVD’si ile en çok satanlar listesinin başında yer alan davulcu Benny Greb röportajı ve James’ Farm projesiyle ülkemize gelen, kuşaklarının en önemli müzisyenlerinden ikisini; davulda Eric Harland ve basta Matt Penman’i bu sayının özel röportaj sayfalarında bulabilirsiniz. Ayrıca Zildjian’in ülkemizden ayrılışının 100. yılında, her şeyin başladığı yer olan İstanbul ziyaretlerine istinaden gerçekleştirilen özel röportaj ve 14. kuşak veliahtlarının ağzından Zildjian efsanesi, Drum&Bass Magazine özel sayfalarında yer alıyor. 

Derginin içinde yer alan Kayıt Günlükleri’nin bu sayıdaki konuğu ise İmer Demirer ve albümü "You, Me and Char”.

Ayrıca Scott Amendola röportajı, Cengiz Baysal’dan Zamanı Anlamanın A B C’si, Bülent Akbay’dan NAMM fuar izlenimleri, ‘Yerli Davul Üreticileri’ dosyasında İsmail Ezel ve Ezel Davulları, yurt dışında eğitim alternatifleri, yeni ürünler ve ürün testleri de Mart-Nisan sayısında okuyabileceğiniz konular arasında.

Drum&Bass Magazine’in 3. sayında okurları ayrıca bir  sürpriz de bekliyor; Sürpriz ise dergi ile birlikte hediye edilen Cengiz Baysal’ın eğitim atölyeleri görüntülerinden oluşan bir DVD! İstanbul Agop Zilleri sponsorluğunda hazırlanan ve ülkemizin en önemli davulcu ve eğitmenlerinden Cengiz Baysal’ın eğitim atölyeleri görüntülerinden oluşan DVD, içerisindeki değerli bilgiler açısından çok büyük önem taşıyor. Drum&Bass Magazine bundan sonra da değerli davulcu ve basçılarla workshoplar düzenleyip, dvd’lerini sizinle buluşturmaya devam edecek.

Dergiyi www.drumandbassmagazine.com isimli internet sitesinden de takip edebilirsiniz.

Cazkolik.com / 15 Mart 2010, Pazartesi


 

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.