Monterey Caz Festivali bu yıl sınırları yeniden belirliyor

Monterey Caz Festivali bu yıl sınırları yeniden belirliyor

Bu yıl 17 - 18 ve 19 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan dünyanın en önemli caz festivallerinden Monterey Jazz Festival adeta bir festivalin içinde olabilecek her şeyin sınırlarını yeniden belirlemeye karar vermiş bu sene.

 

3 gece ve 2 gün içinde 500 müzisyen sahne alacak... Olur mu böyle şey? Evet, olur! Monterey caz festivalinde olur! Hem de kimler... Ahmad Jamal, Harry Konick Jr., Dianne Reeves, Chick Corea, Angelique Kidjo, Roy Hargrove, Kronos Quartet, Chris Potter, Christian McBride, Kenny Garrett, Trombone Shorty, Fred Hersch... saymakla bitmez bir müzisyen kadrosu.

 

Bu yılın festivalde Artist in Residence’ı Dianne Reeves olarak belirlenmiş. Caz dışında gospel, blues, soul gibi türlerde de pek çok konseri programa almış yetkililer.

 

Tüm bu konserlerin yanında inanılmaz bir etkinlik çeşitliliği var. Çocuklar ve yetişkinler için ayrı ayrı etkinlikler, gün boyu açılan yüzlerce stand tam bir panayır yerini andıran görünteler verecek 3 gece ve 2 gün boyunca. Yanısıra eğlendirici ve eğitici pek çok farklı aktivite de katılımcılara hoş saatler geçirtmeyi vaadediyor.

 

Cazkolik.com / 10 Ağustos 2010, Salı

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.