Tony Bennett'in kızı Antonia ilk albümü "Natural"ı yayınladı

Tony Bennett'in kızı Antonia ilk albümü "Natural"ı yayınladı

Tony Bennet İstanbul Caz Festivali’ndeki konserinde kızını da sahnede yanında ağırlamıştı, demek ki hazırlıklar daha öncelere dayanıyor, neyin hazırlıkları, elbette 5 Ağustos’ta yayınlanan ilk albümün hazırlıkları.

 

Tony Bennett’in güzel kızı Antonia babasının izinden gitmeye kararlı. Bu haber daha öncede kulağımıza çalınmıştı ama çok da önemli gelmemişti bize, ne zaman ki İstanbul konserinde tüm Türk izleyiciler tarafından tanındı ve sevildiğine dair bir çok duyum aldık arkasından gelen albüm haberi de elbette bize hemen çekici göründü.

 

Güzel Antonia genç bir kadın, kaç yaşında bilmiyoruz ama babasının yaşına göre genç biri, belki de daha büyük çocukları vardır bilemeyiz. Bu kısmı her neyse ne ama albümle kendine bir kariyer yapma planları içindeki güzel genç kadın öncelikle elbette babasının soyadıyla tüm müzik çevrelerinin dikkatini üzerine çekecektir kuşkusuz. Zaten New York Times sesiyle Billie Holiday ve Rickie Lee Jones’u andırıyor diye haber yapmış bile.

 

Biz albümü henüz dinlemedik, anlatılanların yalancısıyız ama koca basın organları yalan yazacak değil ya, sıcak sesiyle zamanlar üstü Amerikan standartlarına modern ve nüanslı bir yorum getirmekte başarılı diyorlar, mutlaka öyledir.

 

Aslına bakarsanız güzel kadının günahını almayalım, kendisi dört yaşından bu yana müziğin içinde ve söyleyen biri imiş. Opera salonlarında, casinolarda, caz klüplerinde, amfitheatre’larda sürekli söylüyormuş, babası ile birlikte çıktığı sahnelerde ayrı elbette.

 

Gerisi albümü dinleyince diyelim.

 

Cazkolik.com / 19 Ağustos 2010, Perşembe

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.