"Third Eye" projesi kapsamında "Bossa Night"a video klip çekildi...

"Third Eye" projesi kapsamında "Bossa Night"a video klip çekildi...

Prodüktörlüğünü Serkan Bigay’ın üstlendiği "Third Eye" projesi kapsamında latin ve caz öğeleri içeren "Bossa Night" isimli parçanın video klibi 30 Ağustos Pazartesi günü "Asfalt Film" tarafından İzmir Jackson’s Bar’da çekildi.

Aynı zamanda besteci ve bas gitarist olan, İzmir’li müzisyen Serkan Bigay’ın kurduğu bağlantılarla uluslararası hale dönüşen proje için birçok yetenekli müzisyen bir araya geldi. Bir yıl önce şarkının ilk haline İstanbul’dan Nilay Tezsay’ın vokal yapmasının ardından projeye gitarist Sarp Maden, piyanist İlker Demir, Kıbrıs’lı bas gitarist Cahit Kutrafalı, davulcu Uğur Doğruyol, perküsyonist Barlas Kızılöz, Güney Amerika’lı gitarist Rodrigo Enrique Bustos, tenor saksofonist Fatih Gerçek, aranjelerde Selim Aysan, Londra’lı mix ve mastering uzmanı Manolo Remiddi dahil oldu ve "Bossa Night" ortaya çıktı.

Haz Müzik Prodüksüyon’un yönettiği "Third Eye" projesi diğer şarkılarında da dünyanın her yanından farklı, özgün, gönüllü, profesyonel müzisyenlerle işbirliği yapmaya devam edecek. Ayrıca, klibe destek veren isimler arasında Akif Okudan Dans Okulu ve Red Bull yer alıyor.

Cazkolik.com / 05 Eylül 2010, Pazar

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.