Jazz Open Mic, caz söylemek isteyen herkese açık...

Jazz Open Mic, caz söylemek isteyen herkese açık...

Geçen son iki yıl boyunca Hayal Kahvesi’nde her Pazartesi gecesi çok sevilen ve başarılı bir gece düzenlendi; "JAZZ OPEN MIC" adı verilen Pazartesi etkinliği amatör cazseverleri sadece dinleyici olmaktan öteye davet eden ve bir yandan da eğlenmelerini sağlayan caz etkinliğiydi.

Geçen iki yılda her biri bir öncekinden daha güzel, eğlenceli ve başarılı gecelere imza atan Nu Dc Organizasyon Gusta’nın marka desteğiyle 23 Kasım Pazartesi gecesi yeni sezona tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor.

Jazz Open Mic (Caz Açık Mikrofon) her ay katılımcılara farklı müzisyenlerin eşlik ettiği gecede sahneye çıkan isimlerden biri siz olabileceğiniz gibi hiç ummadığınız yeni bir yeteneği keşfetme fırsatınız da olabilir. Çünkü sahneyi kimlerin çıkacağı belli olmaz!!! Elif Çağlar’ın sunumu ve performansı ile gelişecek olan gecede Kürşat Deniz klavyesi, Ozan Musluoğlu bası ve Ediz Hafızoğlu’da davuluyla eşlik edecek.

Nu Dc’nin Jazz Open Mic geceleri amatör veya profesyonel bir gece değil, sadece medeni cesareti olanların sahneye çıkıp hünerlerini sergileyeceği ve karşılığında küçük sürprizlerler ödüllendirileceği bir gece... Sizin için belki de uzun yıllar hatıralarınızı süsleyecek bir gece, kimbilir!

Cazkolik.com / 14 Kasım 2010, Pazar

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.