Cenk Erdem’den "Psycho Disco"partileri başlıyor.

Cenk Erdem’den "Psycho Disco"partileri başlıyor.

Latin ve caz müzisyenleri ile yaptığı söyleşiler, Passion Turca’nın Türkiye ofisi işleri, konserler, bağlantılar, röportajlar, yazılar derken bir yandan kendi işi olan psikologluğu da başarıyla sürdüren, cazseverlerin Cazkolik’te yayınlanan söyleşilerinden tanıdığı sevgili Cenk Erdem tüm bu işlerinin yanına bir de "Psycho Disco" etkinliğini ekledi.

Bir DJ ve bir psikolog olarak "unutmak için dans et" sloganıyla 70’ler, 80’ler, 90’lar ve günümüzün en iyi disko hitlerini biraraya getirerek Sony Music Türkiye etiketiyle vitrinlere çıkan albümü "Psycho Disco" bu kez bir disko partiye dönüşüyor ve 1 Aralık gecesi, Beyoğlu Olimpia Event Hall’da tüm zamanların en iyi dans şarkılarıyla Psycho Disco gecelerinin ilki gerçekleştirilecek.

Cerrahpaşa’da psikolog olarak çalışmış olan ve hâlen eğitim seminerlerine devam eden Erdem, yıllarca radyo programları yapmış DJ olarak, hala her Çarşamba TRT Ankara Radyosu’nda canlı bağlantılarla programlarına devam ediyor. Melankolik hastaların özellikle güzel sesle okunan şarkılara ihtiyacı olduğunu vurgulayan Cenk Erdem, çok satan İyileştiren Şarkılar ve Psycho disco projelerinden sonra bu kez Psycho Disco ile İstanbul’da 70’lerin ve 80’lerin disko gecelerini tekrar canlandırmaya hazırlanıyor. Psycho Disco partilerinin ilki 1 Aralık gecesi, Olimpia Event Hall’de saat 21.00’da başlıyor olacak.

Olimpia Event Hall’un adresi ve etkinlik bilgisi şöyle;

Yer: Olimpia Event Hall

Tarih: 01 Aralık 2010

Saat: 21:00

Adres: İstiklal Caddesi, Acara Sokak No:2

(Yapı Kredi Kültür Merkezi yanı)

Tel: 0 212 244 0442

Cazkolik.com / 23 Kasım 2010, Salı

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.