Jean Loup Longnon Big Band ve Sibel Köse konserine Cazkolik davetlisi olarak gitmek ister misiniz?

Jean Loup Longnon Big Band ve Sibel Köse konserine Cazkolik davetlisi olarak gitmek ister misiniz?

Dinlemekte olduğunuz parça Jean Loup Longnon`un 2010 tarihli son albümü "Encore Du Bop???" isimli çalışmasından ünlü bir caz standardı olan "I`ve Got You Under My Skin"dir, tabii buradaki vokali 25 Şubat günü sahnede siz Sibel Köse`nin eşsiz sesinden dinleyeceksiniz.


Ankara Caz Festivali kapsamında da konser verecek olan Jean Loup Longnon Big Band ve Sibel Köse bir gecelerini de İstanbul izleyicisine ayırdılar, üstelik Cazkolik okuru olarak siz de davetlisiniz...

Yapacağınız iş çok basit, hemen info@cazkolik.com adresine GİTMEK İSTİYORUM yazılı bir mail gönderin. Katılanlar arasından 2 kişiye bir sevdiği ile birlikte konseri Cazkolik okuru olarak zevkle izleme imkanı vermek istiyoruz. Haydi maillerin başına...

Cazseverlerin, yer aldığı çeşitli etkinliklerin yanısıra, Türkiyeli müzisyenlerle gerçekleştirdiği ortak projelerden de aşina olduğu yetenekli Fransız trompetçi ve şef Jean Loup Longnon, orkestrasıyla birlikte enerjisi yüksek bir gece için bir kez daha İstanbul’da sahne alacak.

Müziğe duyduğu doyumsuz merağı, ilhamını cazdan olduğu kadar klasik müzikten de alan kompozisyonlarında ve bebop’dan blues’a, salsa’dan şansonlara uzanan ya da türlerinin tanındık örneklerine beklenmedik, sürprizli yorumlar getiren eklektik programlarında görebildiğimiz Longnon aynı zamanda izleyicisiyle zahmetsizce ilişki kurabilen sıcak, esprili ve coşkulu bir sahne kişiliğine de sahip. Birlikte sahne aldığı orkestraya, onları dinlemeyi büyük bir zevk kılan dinamizmi ve doğaçlama yaratıcılığı aşılayan da Longnon’un bu müzisyen kişiliği.

Cazın özüne sadık kalırken, yenilikçi ve yaratıcı olmayı başaran müzikleri ve etkileyici canlı sahne performanslarıyla beğeni toplayan Jean Loup Longnon Big Band’e, pugüne dek pek çok ortak projede birlikte yer aldıkları ünlü caz vokalisti Sibel Köse de konuk sanatçı olarak katılacak.

25 Şubat Cuma akşamı 22:30’da, İstanbul’un yeni kazandığı mekanlardan Romeo Juliet’te gerçekleşecek olan konser, Longnon’un müthiş enerjisini, Köse’nin büyülü sesi ve güçlü yorumuyla birleştirerek, cazseverlere eğlenceli, şaşırtıcı ve unutulmaz bir gece vaad ediyor.

Herkesi bu konseri izlemeye ve Cazkolik okuru olarak katılmaya davet ediyoruz.

Cazkolik.com / 14 Şubat 2011, Pazartesi

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.