Fado hüznün ve aşkın müziği ise fadonun güzel yüzlü sesi Ana Moura 7 Mart`ta Cemal Reşit Rey`de sahne alacak...

Fado hüznün ve aşkın müziği ise fadonun güzel yüzlü sesi Ana Moura 7 Mart`ta Cemal Reşit Rey`de sahne alacak...

Dinlemekte olduğunuz parçalar Ana Moura`nın son albümü "Leva Me Aos Fados"tan seçtiğimiz "Como Una Nuvem Ro Ceu" ve "Por Minda Conta"dır.


Pop efsanesi Mick Jagger ile aynı sahneyi paylaşan, 2007 yılında Amalia Rodrigues Vakfı`nın verdiği fadonun en büyük yıldızı ödülünü kucaklayan, bir başka dünya starı Prince`in sesini övgülere boğduğu Ana Moura Portekiz`in ülkesinden büyük müziği fadonun ayrılık, hasret ve aşk şarkılarını İstanbul`a getiriyor.

Ünlü fado şarkıcısı Maria De Fe`nin bir yılbaşı gecesinde kendisini keşfettiğinden beri yıldızı hür gün giderek parlayan Ana Moura 2003 yılında yayınlanan ilk albümü "Guarda me A Vida Na Mao" ile kazandığı hayranlarının sayısını her geçen gün artırıyor. 2004 yılında ünlü Carnegie Hall`de sahne alan Portekizli ilk şarkıcı olan, çok kısa sürede Çin`den, Amerika`ya kadar dünyanın en prestijli salonlarında söyleyen, 2009 yılında çıkardığı "Leva Me Aos Fados" ile platin plak satışlarını bile geride bırakan Moura, Paris`te verdiği konserde kendisini izleyen Prince`in övgüleriyle karşılanmış.

Kısa süreli kariyere sahip olmasına rağmen hakkında övgü dolu yazacak çok şey biriktiren güzel şarkıcı arkasında parak yıldızlı bir bulut bırakarak yürüdüğü müzik dünyasının yeni sahnesi olarak kendine İstanbul Cemal Reşit Rey`i seçmiş. 7 Mart gecesi saat 20:00`de sahne alacak Moura`nın konseri için acele etseniz iyi olur.

Bilet satın almak için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Cazkolik.com / 28 Şubat 2011, Pazartesi

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.