Caz Ağacı serisi yeni yılın ilk konserinde bu kez Frank Sinatra gecesi düzenliyor.

Caz Ağacı serisi yeni yılın ilk konserinde bu kez Frank Sinatra gecesi düzenliyor.

Frank Sinatra gecesi My Way olmadan olmaz. Caz Ağacı konserinde bu şarkıyı kim seslendirecek bilmiyoruz ama biz size nam-ı diğer Mr. Voice`ın kendi sesinden şimdiden dinletmiş olalım, gerisi 13 Ocak Cuma akşamı gecede...


Geçen yıl boyunca Caz Ağacı adı altında caz tarihini şekillendirmiş efsanevi isimler adına düzenlenen saygı geceleri cazseverler tarafından yoğun ilgi görmüştü. Serinin ilk konserleri Türkiye`nin seçkin sanatçılarının katılımıyla caz tarihinin en önemli divaları Billie Holiday, Ella Fitzgerald ve Nina Simone adına düzenlenmişti. Cazkolik`te düzenli olarak duyurduğumuz Caz Ağacı konser serileri yeni yılda da devam edecek...

"Babalara Selam!"

Geçen yıl divaların yılıydı, anlaşılan bu yıl "Babaların Yılı" olacak. "Babalara Selam"dan kasıt elbette Frank Sinatra, Ray Charles, Jobim gibi isimler. Yılın ilk konseri ülkemizde sadece caz müziği dinleyenlerin değil, müziği seven herkesin hayranlıkla dinlediği bir büyük efsane Frank Sinatra gecesi olacak. Ray Charles`ı merak edenler Mart ayını, Jobim için ise Mayısı beklemek gerekecek.

13 Ocak Cuma akşamı Frank Sinatra gecesi...

Saat 22: 30’da başlayacak gecenin vokallerinde Ayşe Gencer, Meltem Ege, Elif Çağlar, Şirin Soysal, Evrim Özşuca ve Ferhat Öz gibi ülkemizin önde gelen caz sesleri eşlik edecek. Gecede sahne alacak müzisyenler ise Engin Recepoğulları (saksafon), Serkan Özyılmaz (piyano), Kağan Yıldız (kontrbass), Ferit Odman (davul)

Cazkolik olarak büyük ustalar adına düzenlenen böylesi geceleri ve konserleri oldukça önemsiyoruz. Hem ülkemizin önemli seslerini bir araya getirdiği hem de efsane sesleri anma fırsatı ve tüm bu detayların cazseverlerle buluşması için fırsat olması nedeniyle herkesi o gece orada olmaya davet ediyoruz.

Cazkolik.com / 11 Ocak 2012, Çarşamba

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.