Türk cazının en eski ve en gençleri; İlham Gencer ve İpek Dinç sevgililer gününde sevgililere söyleyecek

Türk cazının en eski ve en gençleri; İlham Gencer ve İpek Dinç sevgililer gününde sevgililere söyleyecek

Bu sevgililer günü öyle bir olay ki, hangi nedenle olursa olsun, ne kadar görmezden gelirseniz gelin mutlaka bir zaman sizin de `o gün` özel bir şeyler yaşamışlığınız vardır. Belki her yıl değil, belki de her yıl... Kimbilir... Belki çok taze bir ilişkiniz var, belki de yıllardır mutlu bir birlikteliğin huzuru içindesiniz, belki çalkantılı, fırtınalı bir ilişkiniz var, belki yeni ayrıldınız, belki kırılgan bir dönemin içindesiniz, belki yıllardır aradığınız ilişkiyi bir türlü bulamadınız. Bu durumun tarifsiz çeşitleri var, hangi seçeneğin içinde olduğunuzu bilmiyoruz ama yalnız, yapayalnız biri olsanız dahi unutmayın dün ya da yarın mutlaka bir sevgili için bir şeyler hissettiniz / hissedeceksiniz ya da bir sevgili sizin için özel şeyler hissetti / hissedecek.

 

Yukardaki tanımlamamız size nasıl geldi bilmiyoruz ama bildiğimiz şey şu, o ünlü 14 Şubat günü sevdiğinizle elinizde caz müziğiyle içeriği anlamlandırılmış bir gece olabilir. Üstelik başlıkta yazdığımız gibi, Türk cazının yaşayan en eski üyesi İlham Gencer ile yaşayan en genç üyelerinden İpek Dinç o akşam siz ve sevgiliniz için birbirinden güzel şarkılar söyleyecek. Gün aslında bahane, aslolan sevdiğinizle özel anlar yaşama fırsatını hayatın temposu içinde yılda bir gün de olsa yaşamanız, hissetmeniz.

 

Jazz Company açılalı iki yılı geçti. Açıldığından bu yana yaptığı en güzel şeylerden biri bu geceleri özel bir önemle kutlaması. Yine bu 14 Şubat akşamı olacağı gibi.

 

Jazz Company sevgililer için çok güzel bir paket hazırlamış, biz paketin içeriğini burada yazarak teknik detaylara boğup cümlelerin romantizmini sayısal verilere indirgemek istemiyoruz ama siz bir telefonla bunları öğrenebilir o gece orada sevgilinizle yerinizi alabilir ve birbirine yaşça uzak ama duygu bakımından çok yakın iki kuşağın harika caz şarkılarıyla unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

 

Cazkolik.com / 11 Şubat 2012, Cumartesi

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.