Galatarasay taraftarı caz sever mi? "4 Nefes 1 Maç"

Galatarasay taraftarı caz sever mi? "4 Nefes 1 Maç"

Caz ve futbol ya da caz ve taraftarlık...

 

İlginç bir soru değil mi?

 

Ama niye yan yana gelmesin?

 

En azından caz dinleyen kişinin aynı zamanda futbolu da sevdiğini, bir takım tuttuğunu düşünürseniz eğer (bu durumda özellikle erkekler oluyor) bu iki önemli zevk niye aynı bünyede buluşmasın...

 

Pek yanyana gelmesi alışık olmayabilir ama kültür sanat iletişimi yapmak isteyen yeni ve genç bir grup Culture Multure ekibi hınzır ve keskin bir yaratıcılık örneği sergileyerek bu soruyu sormuş ve sormakla kalmayıp cevabını da öğrenmiş.

 

Nasıl mı?

 

İletişim alanında çalışan Culture Multure kültürel ön yargıları aşmak ve herkes için farklı kültürel deneyimler yaratmak için projeler üreten yaratıcı bir ekip. Bu konuda ilk işlerini de hiç de yanyana gelmezmiy gibi görünen futbol ve caz üzerine sormuş ve yola dökülmüş. Bu işi yapmak istedikleri zaman Galatarasay`ın da Real Madrid`le geçen hafta maçı olduğu gün maç öncesi soluğu Galatarasay taraftarlarının maç öncesi toplanma yeri olan Beyoğlu Nevizade de almışlar. Taraftarın arasına karışarak basit bir soru soran ekip sonra da Galatasaraylı taraftarlara hiç beklemedikleri güzel bir sürpriz yapmışlar.

 

Sürpriz ne mi? Onu bozmayalım, videoyu izleyin lütfen...

 

Projenin sahibi Culture Multure Kontratak ekibi. Filmin yönetmeni İsmet Kurtuluş. "4 Nefes 1 Maç" isimli filmde yer alan müzisyenler ise Duru Tuna, Erbil Doğan, Siney Yılmaz ve Barış Ertürk.

 

Bu çarpıcı projeye bayıldık... Culture Multure ekibini ve müzisyenleri tebrik ediyoruz.

 

Cazkolik.com / 22 Eylül 2013, Pazar

 

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.