Tamirane "Morning Jazz Sessions" ile yeniden şehre döndü

Tamirane "Morning Jazz Sessions" ile yeniden şehre döndü

İki sene öncesine kadar başta caz olmak üzere müzikseverlere harika anlar yaşatan Tamirane iki yıllık şehrin biraz dışında ama yine müzikli faaliyetlerini sürdürmesinin ardından bu yazsonundan itibaren yeniden şehre döndü. Asırlık ağaçlarla çevrili eğlence ve yaşam alanı olarak tasarlanan ve son dönem İstanbul`un gözde konser mekanı Uniq İstanbul`un içinde yeni mekanını açan Tamirane ismiyle özdeşleşen "Morning Jazz Sessions" serilerini başlattı.

 

Canlı müzik etkinlikleri bakımından haftanın en hareketsiz günü olan Pazar gününü "Morning Jazz Sessions" ile canlandıran Tamirane yeni döneme aynı istek ve enerjiyle başladı. "Morning Jazz Sessions" olarak ilk Pazar etkinliğini 16 Ağustos`da Kaan Mete Quartet ile başlatan Tamirane aşağıda listesini göreceğiniz Ağustos ve Eylül takvimini şimdiden oluşturmuş durumda.

 

“Morning Jazz Sessions” serileri, tanınmış yerli ve yabancı caz müzisyenlerini ve aynı zamanda yeni nesil genç müzisyenleri müzikseverlerle buluşturan bir platform olarak 2009 yılında Tamirane ekibi tarafından tasarlandı. Şehirdeki önemli “seri” etkinliklerden olan “Morning Jazz Sessions”, kesintisiz olarak 178 hafta devam etti, sürekliliği ve sunduğu müzikal çeşitlilik ile de yıllar içinde hatırı sayılır bir müdavim kitlesi oluşturdu. Şimdi ise macerasına kaldığı yerden, Maslak Uniq İstanbul`daki yeni mekanında devam ediyor. Ya da şöyle söyleyelim; kulağınızda caz, elinizde sıcaklara kesin çözüm buz gibi bir kokteyl ve karşınızda asırlık ağaçlar.

 

Tamirane Ağustos ve Eylül 2015 programı:

 

23 Ağustos Pazar: Görkem Yaşar Trio
30 Ağustos Pazar: Umut Ünleyen Trio ft. Bidar Kalender
06 Eylül Pazar: Selen Gülün Trio
13 Eylül Pazar: Jazz Matiz Quartet
20 Eylül Pazar: Yahya Dai Quartet
27 Eylül Pazar: Asena Akan Trio

 

Cazkolik.com / 21 Ağustos 2015, Cuma

 

 

 

 

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.