Ayışığında caz konserleri başlıyor...

Ayışığında caz konserleri başlıyor...

Son sıralar alışveriş merkezlerinde giderek yaygınlaşan caz konserleri dikkatinizi çekiyor mu? Bu bizim Cazkolik olarak giderek daha sık gözlemlediğimiz bir konu. Tam emin olmamakla birlikte AVM`lerde caz konserleri "Kanyon`da Caz" konserleriyle başladı diyebiliriz, hatta onlar hâlâ devam ediyor ama bugünlerde duyurdukları konserler caz değil, daha ziyade pop ve rock. Sonra bu iş giderek yaygınlaşmaya başladı. Değişik zamanlarda İstanbulun çok farklı bölgelerindeki AVM`lerde bu tip konserleri görür olduk. Hatta, en son Ankara Caz Festivali konserlerin önemli bölümünü Ankara`nın gözde AVM`lerinden Next Level`da gerçekleştirdi. Anlaşılan bu güzel bir salgın gibi artarak sürecek. Bu tabii iyi bir gelişme. Cazın icra edildiği yerlerin ve ulaştığı insanların sayılarının artmasında fayda var ve belli ki AVM ortamları böylesi konserler için uygun alanlar sunuyor.

Ayışığında caz konserleri başlıyor...

Bu konuda gelen son haber Maltepe Park Alışveriş Merkezi`nde gerçekleşecek olan konserler. İlki geçen sene gerçekleşen "Ayışığında Caz Konserleri" bu yıl ikincisini de yapmaya hazırlanıyor. İstanbul Anadolu yakasında caz rüzgarları esecek demektir.

* * *

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş.’nin tarafından yönetilen Maltepe Park Alışveriş Merkezi, müziğe verdiği desteği hız kesmeden devam ettireceğini belirtiyor. Geçen sene gerçekleşe ilk konserlerin gördüğü ilgiyi bu yıla da taşımayı isteyen AVM yönetimi ilk etkinliğin 02 Haziran Perşembe günü Elif Çağlar, 03 Haziran Cuma günü Jülide Özçelik, 04 Haziran Cumartesi günü Birsen Tezer ve 05 Haziran Pazar günü Jehan Barbur konserleriyle Maltepe Park`da gerçekleşecek. Oralarda iseniz bu konserlere uğramayı unutmayın. Konserler ücretsiz ve saat 22:00 itibariyle başlayacak. Güzel konserler dileriz.

Cazkolik.com / 31 Mayıs 2016, Salı

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.