Yazın en sıcak ve yoğun günleri, Ramazan başladı... Tunçel Gülsoy bu hafta sevgili Bilgen Korzay`ı ağırlarken kaleme aldığı köşesinde de duygularını aktarıyor.

Yazın en sıcak ve yoğun günleri, Ramazan başladı... Tunçel Gülsoy bu hafta sevgili Bilgen Korzay`ı ağırlarken kaleme aldığı köşesinde de duygularını aktarıyor.

Tunçel Gülsoy`un bu hafta yayında olan programını dinlemek için lütfen bu satıra tıklayın.


Sevgili müzik dostlarım,

Çok sıcak bir hafta geçirdik, hava hem fiziksel anlamda hem de manevi anlamda sıcaktı. Şehit cenazelerinin ardı arkası kesilmedi.

22 yaşında şehit olan tek oğlunun tabutunun başında ağlayan bir inşaat işçisi babanın fotoğrafı bence içinde olduğumuz durumu çok güzel ifade ediyor. Aynı şekilde vatandaşlarımız Kürt anne babalar da kendi çocuklarının ölümüne ağlıyorlar.

Sonuçtan yola çıkarak başa dönersek şunu görüyorum:

Fakir fukara insanların yavruları kimlerin ne amaçla oynattığı belli olmayan aktörlerin neye hizmet ettiğini anlayamadığımız savaşında canlarını kaybediyorlar.

Daha söylenecek çok şey var, hepsini gazetelerden okuyorsunuz ama biz bunlara dokunmayarak kendi misyonumuzla size hizmet etmek istiyoruz. Tüm bu hengamede batmakta olan Titanic gemisinde son ana kadar yolculara moral vermek için müzik çalan müzisyenler gibi radyo programlarımıza devam ediyoruz.

Bu hafta “Evde Çalamadıklarım”da “Cofee & Jazz” adlı şirin bir jazz kafenin kurucusu Bilgen Korzay ile beraberiz. Bilgen Hanım gerçek bir jazz tutkunu ve bu tutkusunu kahve tutkusu ile birleştirerek sizlere sunuyor. Yoğun gündem ve sıcak yaz günlerinden bunalmış müzikseverlere bir müzik yelpazesi sunmak için çabalıyacağız. Bakın müzik adına mönüde sizlere neler hazırladık:

1 / Emilie Claire Barlow / Air Mail Special
2 / John Coltrane and Johnny Hartmann / My One And Only Love
3 / Benny Goodman - Dinah Washington / Goodbye
4 / Chet Baker / Come Rain Or Come Shine
5 / Sophie Milman / Take Love Easy
6 / Thelonious Monk / Round Midnight
7 / Melody Gardot / Les Etoiles
8 / Ella Fitzgerald /
Am I Blue?

Sevgiyle kalın,
Tunçel GÜLSOY
Cazkolik.com

01 Ağustos 2011, Pazartesi

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Tunçel Gülsoy

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.