Wings, Santana konser sponsoru!

Wings, Santana konser sponsoru!

Wings sponsorluğunda IKSV tarafından düzenlenen Santana konseri 6 Temmuz Pazartesi akşamı saat 21.00’de Turkcell Kuruçeşme Arena’da gerçekleşecek. Carlos Santana İstanbullu hayranlarıyla 20 yıl sonra tekrar buluşacak!

50 yıla yaklaşan müzik kariyerinde, 90 milyonun üzerinde albüm satışı, 13 Grammy ödülünün yanı sıra çok sayıda altın plak ve müzik ödülü ile tüm dünyada Latin-rock tarzının en büyük temsilcilerinden Carlos Santana, Wings sponsorluğunda 6 Temmuz Pazartesi günü İstanbul’da hayranlarıyla buluşuyor.

Santana konserinin biletleri Biletix satış sistemi ve İKSV Binası’ndan satılıyor. Konserin sponsoru Wings’in bilet alan müzikseverlere bir de sürprizi var. Wings sahipleri Santana konseri biletlerini %15 indirimle alacaklar.

Carlos Santana ve grubu, geçtiğimiz aylarda Güney Amerika turnesini tamamladı.  Konserlerinde “Black Magic Woman”, “Smooth”, “Love Of My Live”, “Oye Como Va” ve “Jingo” gibi en sevilen şarkılarını da seslendiren topluluğun turnesi büyük ilgi gördü.

Carlos Santana, rock tarihinde bir ilke daha imza atarak şimdi de Las Vegas’ın ilk “Rock’n Roll Resident Artist”i oldu. Santana ve grubu, Las Vegas’ta yer alan Hard Rock Hotel & Casino’da yer alan The Joint klubünde 27 Mayıs Çarşamba günü bir konser dizisine başlıyor. Santana’nın kırk yıllık kariyerindeki tüm klasikleri seslendireceği “Supernatural Santana: A Trip Through the Hits” isimli konser serisi 14 Haziran’a kadar düzenli olarak devam edecek.

Las Vegas’taki konserlerinin ardından Carlos Santana’nın heyecanla beklenen Avrupa Turnesi, 4 Temmuz’da Bükreş’te başlayacak. Santana, Bükreş’ten sonra turnenin ikinci konserini vermek üzere İstanbul’a gelecek. Sanatçı ve grubu 6 Temmuz’da Turkcell Kuruçeşme Arena’daki konserin ardından Yunanistan, Makedonya, Sırbistan, Hırvatistan, İtalya, Avusturya, Almanya ve İngiltere’deki konserlerle turnesine devam edecek.

1998 yılında Rock and Roll Hall of Fame’e kabul edilen dünyanın en büyük müzik efsanelerinden Carlos Santana Amerika’nın ünlü müzik dergisi Rolling Stone’un “Dünyanın En İyi 100 Gitaristi” sıralamasında üst sıralarda yer aldı. Santana, 1999 yılında efsanevi “Supernatural” albümü ile rock dünyasının en önemli simalarından biri olduğunu bir kez daha ispatladı. Eric Clapton, Lauryn Hill ve Dave Matthews gibi dünyaca ünlü isimlerin konuk olduğu bu albüm, yayınlandığı yıl “Yılın Albümü”, “Yılın Şarkısı” (Smooth) ve “En İyi Rock Performansı”nın da aralarında bulunduğu dokuz dalda Grammy ödülünü kazanarak en fazla ödül kazanan albüm olarak Grammy tarihine de geçti.

İstanbul’a en son 1990 yılında 18. Uluslararası İstanbul Festivali kapsamında gelen Carlos Santana’nın 20 yıl aradan sonra tekrar hayranlarıyla buluşacağı konser yazın en önemli konserlerinden biri olacak. Santana konserinin medya sponsorluğunu Radyo Eksen üstleniyor.

Carlos Santana’nın İstanbul konserinin bilet fiyatları genel giriş 90 TL, sahne önü 250 TL olarak belirlendi. Konsere bilet almak isteyen ilk 5000 kişi, biletlerini bu fiyatlardan alabilecek. Heyecanla beklenen Santana konseri için biletlerinizi hemen alın!

Wings sahiplerinin Carlos Santana konseri biletlerini %15 indirimle alabileceklerini hatırlatalım.

Ayrıntılı bilgi için: www.iksv.org

Cazkolik.com / 27 Mayıs 2009, Çarşamba

 

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.