Fahir Atakoğlu ÇEV için Aya İrini’de

Fahir Atakoğlu ÇEV için Aya İrini’de

Fahir Atakoğlu, Çağdaş Eğitim Vakfı’nın ’Genç Yetenekler Projesi’ kapsamında Aya İrini’de sahne alacak. Müzik hayatına Amerika’da devam eden ve geçtiğimiz yıl sanat yaşamında 25. Yılı geride bırakan dünyaca ünlü Türk besteci ve müzisyen Fahir Atakoğlu, Çağdaş Eğitim Vakfı’nın ‘Genç Yetenekler Projesi’ kapsamında 3 Haziran Çarşamba günü Aya İrini’de sahne alacak.

Çağdaş Eğitim Vakfı(ÇEV), ‘Genç Yetenekler Projesi’ kapsamında yetenekli çocuklara eğitim imkanı sağlamak amacıyla her biri kendi alanında büyük başarılara imza atmış, topluma ve gençlere örnek olmuş dünyaca ünlü 46 değerli ismi fotoğrafladı.

Çağdaş Eğitim Vakfı projeye katkıda bulunan 46 ismin fotoğraflarını 3 Haziran Çarşamba günü Aya İrini’de düzenleyeceği etkinlikte sergileyecek. Proje katkıda bulunan isimlerin de bizzat katılacağı gecede Fahir Atakoğlu sahne alacak. Fahir Atakoğlu davetlilere eski ve yeni albümlerinden oluşan bir repertuar sunacak.

Fahir Atakoğlu, Çağdaş Eğitim Vakfı’nın genç yetenekleri eğitim imkanına kavuşturmak amacıyla hayata geçirdiği projeye ile ilgili, projeye gönülden destek verdiğini söyledi. Fahir Atakoğlu açıklamasına şöyle devam etti: "Özellikle müzik alanında gençlerin küçük yaşlarda keşfedilip, doğru eğitimleri almaları büyük önem taşıyor. Türkiye’de çok değerli yetenekler var. Genç yetenekleri küçük yaşta eğitmek adına yürütülecek çalışmalar Türkiye’nin uluslararası arenada müzikalitesini artırmasına büyük katkı sağlayacaktır. Böyle anlamlı bir gecede sahne almaktan büyük mutluluk duyuyorum.”

Tarih: 3 Haziran 2009 Çarşamba

Saat: 21:30

Yer: Aya İrini

Cazkolik.com / 1 Haziran 2009, Pazartesi
 

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.