Barbra Streisand’dan caz albümü!

Barbra Streisand’dan caz albümü!

Reuters’in geçtiği habere göre pop divası Barbra Streisand caz albümü kaydetmeye hazırlanıyor. Plak firmasının Los Angeles’da ki merkezinden Pazar günü yapılan açıklamaya göre ünlü sanatçı albüm için yanına bir başka ünlü caz şarkıcısı Diana Krall’ı da alıyor. Plak firması albümün 29 Eylül’de müzik marketlerde olacağını duyurdu.

Columbia Records albümün adı için “Love is the Answer”ı düşündüklerini açıkladı. Streisand 2005 yılında “Guilty Pleasures” albümünden sonra 2006’da “Live in Concert”i çıkartmıştı. Geçtiğimiz yılı yoğun bir şekilde seçimlerle ilgilenerek geçiren Streisand basına artık seçimlerin geride kaldığını kendi önüne bakarak kendini albümüne ve daha eğlenceli işlere yönlendireceğini belirtti.

“Love is the Answer” albümünün ünlü şarkıcının kabare ve caz şarkıcısı olarak duygusal açıklık ve olgunluğunu, derinliğini sergileyeceği bir albüm olacağı belirtiliyor.

Streisand sonbaharda çıkacak olan yeni albümünde Diana Krall’ın gitar, bas, davuldan oluşan dörtlüsüne ek olarak 1993 yılında çıkardığı albümü “Back To Broadway”de birlikte çalıştığı söz yazarı Johnny Mandell’ı da ekibe alıyor.

Albümde yer alacak olan parçaların isimleri henüz duyurulmadı. 10 kez Grammy, 2 kez Oscar kazanan büyük şarkıcı en son geçen yıl Kennedy Center’da onur ödülüne layık görülmüştü.

Cazkolik.com / 24 Haziran 2009, Çarşamba

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.