"Kahvaltıda Caz" başlıyor...

"Kahvaltıda Caz" başlıyor...

Sakıp Sabancı Müzesi’nde müzik ile müze gezisini pazar kahvaltılarında buluşturan “Kahvaltıda Caz” konserleri, 2009 programına 19 Temmuz günü başlıyor.

Yedi yıldır yaz aylarında Sabancı Müzesi’nin bahçesini benzersiz bir konser mekânına dönüştüren “Kahvaltıda Caz”, katılımcılarını nitelikli caz konserleri, tanınmış simaların kendi arşivlerinden sundukları caz dinletileri, sürprizler, mükellef kahvaltı sofraları ve ücretsiz müze ziyaretleriyle ağırlıyor.
19 Temmuz -16 Ağustos arası her pazar saat 11.00-14.30 arası düzenlenecek“Kahvaltıda Caz”da bu yıl da Türkiye’den ve yurtdışından sevilen sanatçılar sahneye çıkacak.

Etkinliğin açılış konserinde, Türkiye’nin en ünlü caz müzisyeni olan ve bugüne değin binlerce kişinin izlediği konserleriyle cazı ülkemizde popüler hale getirmeyi başaran Kerem Görsev çalacak; Kerem Görsev (piyano), Kağan Yıldız (kontrbas),Ferit Odman (davul) ve Engin Recepoğulları’ndan (saksafon) oluşan Kerem Görsev quartet, eski ve yeni parçalarından derlenmiş renkli bir program sunacak.

Sakıp Sabancı Müzesi, Emirgân Atlı Köşk’te düzenlenecek “Kahvaltıda Caz” konserlerinin biletleri Biletix’ten ve SSM ana gişeden temin edilebilir.

Etkinliğe katılım ücreti 65,00 TL.’dir.

0-6 yaş arası ücretsiz, 7-12 yaş arası 45,00 TL.’dir.

Ayrıntılı Bilgi İçin: (0212) 293 65 42

www.kahvaltidacaz.com / info@kahvaltidacaz.com

www.heproductions.com / info@heproductions.com

Cazkolik.com / 16 Temmuz 2009, Perşembe


BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.