Orijinal caz albümleri topluyorsanız size ihtiyacınız olan adresi veriyoruz; www.jazzcollector.com

Orijinal caz albümleri topluyorsanız size ihtiyacınız olan adresi veriyoruz; www.jazzcollector.com

Koleksiyonerliğin bambaşka bir dünya olduğunu anlatmaya gerek yok elbette ama merakınızın başınıza ekonomik bir sorun açmaması kaydıyla elbette. Kim istemez ki pikabında Dexter Gordon’un "Blows Hot and Cool" albümünün orijinal baskısı dönüp dursun ama bunun için bin dolardan başlayan rakamları gözden çıkarmanız gerek. Çünkü daha çok yeni bu sitede bu albümün orijinal bir kopyası Herschel78 nikli bir alıcıya 3.059 $’a satıldı bile. Ama alıcıysanız üzülmeyin, hem başka versiyonunu hem de çok daha başka pek çok albümü burada bulmanız işten bile değil. Siz cebinizdeki paradan haber verin. :)

Tabii ki işin bir de tersi var, babanızdan, ailenizden oldu ya bu albümlerden bir grup elinizde mevcut, inanın Türkiye’de bu albümlere bu kadar para verecek birini bulmanız hayli zor, işte internetin gerçek faydası, girin bu siteye, yaptırın kaydınızı ve istiyorsanız satın.

Bize sorarsanız satmayın, keyifle dinleyin, zevkini çıkarın ama ihtiyacınız varsa yabana atılacak rakamlar olmadığı da bir gerçek.

Sonny Rolllins’in "Volume One"ı, Dizzy Reece’in "Blues in Trinitiy"si, Lee Morgan’ın "Volume 3"ü, Dizzy Gillespie ve Roy Eldridge’in "Roy & Diz"i ve daha onlarcası, yüzlercesi burada cazseverleri bekliyor.

Cazkolik.com / 22 Ağustos 2009, Cumartesi

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.