Alanya Caz Festivali başlıyor

Alanya Caz Festivali başlıyor

Festivali düzenleyenin Alanya Belediyesi olduğundan başka bir bilgimiz yoktu, bir şekilde kendilerine ulaşıp bilgi almak istedik, belediyeyi aradık, festivali düzenleyenin Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğü olduğunu öğrendik, ilgili numarayı aradık festival ile ilgili gerekli basın bilgilerini rica ettik, halen bekliyoruz, doğrusu oradaki bürodan henüz bize gelen bir bilgi olmadı, bu nedenle yalnızca öğrenebildiğimiz ayrıntıları size ulaştırıyoruz.

 

Ülkemiz içinde gerçekleştirilen tüm caz faaliyetleri ilgi alanımızın içinde, bu konuda ilgililerle daha geniş iletişim kurabilmeyi isterdik. Festival hakkında büyük basının içinde de yeterli habere rastlamadık, kimbilir, belki de festival yetkilileri Alanya içerisinde konsere gidecek olan izleyicilerin bilmesini yeterli görmüşlerdir!

 

1 Ekim Perşembe günü Ayhan Sicimoğlu Latin All Stars konseriyle başlayacak olan festival 4 gün, 4 konser olarak sürecek, ardından gelen Cuma günü (2 Ekim) Telvin grubunun konseri, 3 Ekim Cumartesi Nilüfer Verdi Quartet konseri ve son gün ise 4 Ekim Pazar Kerem Görsev Trio’nun konseriyle kapanış gerçekleşecek.

 

Konuyla ilgili bir haber resmine sahip olmadığımız için biz de bu güzel tatil yöremizin tahrik edici güzellikteki genel görünüşünü yayımlamayı tercih ettik.

 

Cazkolik.com / 25 Eylül 2009, Cuma

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.