Önder Focan Radyo Cazkolik’te!

Önder Focan Radyo Cazkolik’te!

Tunçel Gülsoy "Evde Çalamadıklarım" programında konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Önder Focan önümüzdeki günlerde yeni albümünün hazırlıklarıyla uğraşıyor, yakında raflarda olur ama biz Cazkolik olarak istedik ki bu albümden önce şöyle kendisiyle 30-35 yıla yayılan müzisyen geçmişine retrospektif bir gözle bakalım ve ilk yıllardan bu yana müzikal bir gezinti yapalım. Yeni çıkacak albümünün dinleyecileri, sevenleri tarafından bir de bu gözle değerlendirilmesini sağlayalım. Sağolsun sevgili Focan bizi kırmadı ve Stüdyo Marşandiz’de Tunçel Gülsoy ile harika bir kaç saat geçirdiler. 70’li yılların sonundan başlayan kişisel serüven bugünlere kadar ulaştı.

Gerçi Tunçel Gülsoy sevgili Focan’la yeni albümü ile ilgili de bir özel program yaptı, ilerki haftalarda yayına girecek bu programda çıkacak olan albümünü de masaya yatırdı ve herşeyi enine boyuna konuştu ama bu programın özelliği Focan’ın tüm geçmişine müzikal bir ayna tutması bakamından cazseverlerin özel ilgi göstereceğini bildiğimiz bir program oldu.

Önümüzdeki haftalarda da böylesi değerli müzisyenlerimize yeni retrospektif programlar yapmak arzumuz var ve siz değerli cazeverlerin karşısına bu programlarla da zaman içinde çıkacağız ama önce Önder Focan diyoruz...

Keyifli dinlemeler...

Cazkolik.com / 28 Eylül 2009, Pazartesi

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.