Berklee ile İzmir?de caz atölyesi!

Berklee ile İzmir?de caz atölyesi!

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı, dünyanın en önemli müzik okullarından biri olan Berklee Müzik Koleji işbirliği ile “Caz Atölyesi” düzenleyecek. 28, 29 ve 30 Aralık tarihleri arasında yapılacak atölye çalışmalarında başarılı olan bir katılımcı, 12 haftalık “Berklee Online Eğitim Bursu” kazanacaktır.

Dünyaca ünlü öğretmenleri ve benzeri olmayan kariyer olanaklarıyla tanınan Berklee Müzik Koleji (Berklee College of Music), Berkleemusic aracılığıyla online eğitim de vermektedir. Berkleemusic, özel kursları ve sertifika programları ile dünyanın her yerinden öğrencilere ulaşmaktadır. Berklee öğretim üyeleri tarafından verilen kurslarda öğrenciler herhangi bir yer ve zamana bağlı olmadan eğitim imkânına kavuşmaktadır.

Berkleemusic, her biri 12 haftalık 4 dönem halinde eğitim sunmaktadır. Her hafta öğretim üyesi, yeni bir dersi öğrencinin erişimine sunar, bu hafta içinde öğrenci istediği yer ve zamanda Berkleemusic hesabına girerek dersine ulaşabilir. Verilen ödev ve projeler öğrenciye pratik ve gerçek hayat deneyimi sağlar.

Cazkolik.com / 10 Aralık 2009, Perşembe

 

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.