Fatih Erkoç'tan Kanyon'da yeni yıl konseri

Fatih Erkoç'tan Kanyon'da yeni yıl konseri

Fatih Erkoç uzun süredir hazırlıklarını sürdürdüğü ve 35 kişilik senfoni orkestrasının da muhteşem desteğini arkasına aldığı büyük yılbaşı konserini Kanyon Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştiriyor.

 

27 Aralıkta Kanyon’a gidecekseniz -ki bizce ne yapıp edin orada olmaya bakın- sizleri özel bir "Fatih Erkoç ve Senfoni Orkestrası Yeni Yıl Konseri" bekliyor olacak.

 

Son dönemde ev sahipliği yaptığı kültür sanat etkinlikleriyle öne çıkan Kanyon, 27 Aralık pazar günü Fatih Erkoç’un solistliğinde 34 kişilik senfoni orkestrası eşlik ettiği konseriyle yeni yıla merhaba diyecek.

 

Kanyon’un etkileyici mimari atmosferinde, saat 18.00 ila 20.00 arasında, B2 katı aktivite alanında gerçekleşecek olan "Büyük Yılbaşı Konseri"nde izleyiciler özel repertuvar ile yeni yıl coşkusu yaşayacaklar.

 

Konserde "New York, New York"tan, "Summertime"a, "You Rise Me Up"tan, "Moon River"a benzersiz bir repertuvar ile etkileyici bir performans sergileyecek olan Fatih Erkoç ve Senfoni Orkestrası, Kanyon’un atmosferini benzersiz bir duygu ile süsleyecekler.

 

Bizce kaçırmayın...

 

Cazkolik.com / 24 Aralık 2009, Perşembe

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.