İstanbul yeni "Salon"una The Bad Plus konseriyle kavuşuyor

İstanbul yeni "Salon"una The Bad Plus konseriyle kavuşuyor

Şimdilerde büyük gazetelerin sayfalarında ilanlarını görmeye başlamışsınızdır, Türkiyenin kültür ve sanat yaşamına yön veren kurumlarından İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı (İSKV) olarak tümüyle kendisine ait olan, kurum olarak kimliğine yakışan tarihi bir binaya taşındı. Merkez olarak artık buradan faaliyet göstermeye devam edecek. Binayı yalnızca bir vakıf merkezi olarak değil müzikseverlerle paylaşım içine girecekleri bir yer olarak da düyünen yetkililer binanın içinde bir de sahne oluşturdular. "Salon" ismini verdikleri İstanbul’un yeni konser mekanı bundan böyle yılın büyük bir çoğunda İstanbullulara müzisyenleri ve müzikleriyle seslenecek.

 

Klasik, caz, dünya müziği, rock, alternatif müzik, tiyatro, dans, çocuk etkinlikleri, panel ve konferanslarla yıl boyunca aktif olarak hizmet verecek olan "Salon" bu anlamda çok amaçlı bir merkez olarak tasarlandı.

 

İlk merhabasını da Ocak ayında, yani önümüzdeki günlerde yapacak olan "Salon" İstanbulun kültür ve sanat yaşamının ana damarlarının ortasında, Galata ve Şişhane’yi birleştiren hat üzerinde bulunuyor.

 

Bu haberin cazseverler için bir başka müjdeli yanı ise açılış konserinin bir caz konserine denk gelmesi oldu ya da artık yöneticiler böyle mi düşündü bilemiyoruz!

 

16 Ocak 2010, Cumartesi günü, saat 22.00’de sanne alacak olan "The Bad Plus" ile ilk sezonunun ilk konserini gerçekleştirecek olan "Salon"a Cazkolik olarak başarılar ve bol konserli, bol dinleyicili sezonlar, konserler diliyoruz.

 

Cazkolik.com / 10 Ocak 2010, Pazar

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.