"Jazz Company" kapılarını Emin Fındıkoğlu Trio ile açıyor.

"Jazz Company" kapılarını Emin Fındıkoğlu Trio ile açıyor.

Cazseverlere Cazkolik’ten güzel bir haber; şehirde yeni bir caz klübü daha bu hafta sonu kapılarını açıyor. Taksim’in oteller bölgesi olarak bilinen kısmındaki Elite World’ün özel olarak düzenlediği klübünde artık haftanın iki günü Cuma ve Cumartesi geceleri caz piyanosunun notaları çınlayacak, standartlar şehre yayılacak. Üstelik Türk cazının usta ismi Emin Fındıkoğlu ve üçlüsü ile...

Derler ki iyi bir caz klübü için olmazsa olmaz 3 şey vardır; İlki hiç kuşkusuz ki iyi müzisyenler, ikincisi cazın ruhunu dinleyicisine yansıtan başarılı bir mekan ve sonuncusu da iyi bir lokasyon, yani şehrin merkezi ve gözde bir yerinde olması.

Bu Cuma kapılarını cazseverlere açacak olan Jazz Company’de hepsi ve fazlası var. Türk caz müziğinin saygın ve usta ismi Emin Fındıkoğlu yanına aldığı biri kontrabasçı, diğeri ise vokalist genç ve güzel iki genç kadın müzisyenle kurduğu triosuyla iyi cazı müzikseverlerle paylaşmak için sabırsızlanıyordur kuşkusuz. Jazz Company ise Elite World gibi saygın ve büyük bir otelin bünyesinde, üstelik şehrin olabilecek en güzel yerinde, Taksim’de... Daha ne olsun. Geriye, gidip Emin Fındıkoğlu Trio ile güzel cazın keyfine varmak kalıyor.

22 Ocaktan itibaren her Cuma ve Cumartesi 22.00 la 01.00 saatleri arasında caseverlerle buluşacak olan Jazz Company sunduğu müziğin yanında hazırladığı caz standartlarının isimlerinden oluşan kokteyl menüsüyle de dikkat çekecek sanırız. "Cheek To Cheek", "Blue Moon" gibi isimler artık Jazz Company’nin kokteyllerinin de isimleri.

Tarih: Her  Cuma ve Cumartesi

Saat: 22:00 -01:00

Yer: Jazz Company

Adres: Elite World İstanbul Otel, Şehit Muhtar Cad. No: 42 Taksim, İstanbul

Rezervasyon Tel: 0212 313 8383 (Dahili: 8246)

www.eliteworldhotel.com.tr

Cazkolik.com / 19 Ocak 2010, Salı

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.