Ünlü Fransız grup Emmanuel Bex Trio Mart başında Nardis'te

Ünlü Fransız grup Emmanuel Bex Trio Mart başında Nardis'te

Ünlü Fransız caz topluluğu EMMANUEL BEX TRIO Fransız Kültür Merkezi’nin davetlisi olarak İstanbul Nardis Jazz Club’de sahne alacak.

 

Birçok kez Victoire du jazz, Django d’Or gibi ödüllere layık bulunan ve Avrupa caz dünyasının etkileyici isimleri arasında yer alan organist, piyanist ve besteci Emmanuel Bex, Barney Willen, Babick Reinhardt, Philip Catherine, Aldo Romano gibi önemli müzisyenlerle birlikte çalıştı.

 

Bir saksofon, bir Hammond org ve davuldan oluşan "OPEN GATE" isimli triosu, tamamen yaratıcı ve cömert yorumcularının esini ve coşkusuyla bu üç müzik enstrümanını biraraya getirmekte.

 

Ünlü Fransız magazini Télérama Emmanuel Bex Trio için şöyle söylüyor;  "Enstrümanlarının en etkileyici virtüozlarından olan bu üç müzisyenin her biri tam bir müzikal olgunluk içerisinde etrafa ışık saçmaktalar."

 

Emmanuel Bex’in Hammond Org, Francesco Bearzatti’nin tenor saksofon ve klarinet, Simon Goubert’in davul çaldığı grup 5 Mart 2010, Cuma günü 21.30’da Nardis’te Türk cazseverlerin karşısında olacak.

 

Cazkolik.com / 10 Şubat 2010, Çarşamba

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.