Labyrinth, Tamiraneye geliyor

Labyrinth, Tamiraneye geliyor

2004 yılından bu yana Amsterdam’ın en önemli mekanlarından kabul edilen Paradiso’da düzenlenen, dünyanın her yanından önemli yapımcı ve DJ’leri konuk eden LABYRINT, elektronik müzikteki zengin çeşitliliği ile 12 Mart Cuma akşamı santralistanbul TAMİRANE’de olacak!

 

Amsterdam’da 5 yıldır düzenlenen LABYRINT, toplam 25 partide 10.000’e yakın izleyiciyi ağırladı. Richard Dorfmeister, Atjazz,  Rainer Truby, Charles Webster, Domu, Rodney Hunter, Talvin Singh, DJ Yakuza gibi önemli isimlerin performanslarına ev sahipliği yapan LABYRINT Mart, Nisan, Mayıs aylarında santralistanbul TAMİRANE’de!

 

Ağırlığını Hollanda’nın kesinlikle kaçırmamanız gereken yeteneklerinin oluşturduğu, unutamayacağınız bir performans gecesine davet ediyoruz. Amsterdam partilerinin vazgeçilmez VJ’lerinden VJ Aineko, etkileyici beat’leri ile Nobody Beats the Drum, geniş arşivleri ile When Harry Met Sally Tess is More ve Türkiye’nin uluslararası saygınlık kazanmış DJ’lerinden Murat Uncuoğlu unutulmaz bir gece yaşatacaklar.

 

Ayrıca İstanbul Bilgi Üniversitesi Laptop Orkestrası (IBULOrk) da bu gecede yer alacak. Herbiri bir laptop ve gerekli arabirimlerden oluşan 7 kişilik yeni kurulmuş bir orkestra, Türkiye’nin ilk laptop orkestrasıdır. Her bir enstruman, bir laptop, sensörler, midi kontrol arabirimleri, klavyeler gibi kontrol üniteleri ve Max/MSP yazılımından oluşmaktadır. Işık, hareket ve çeşitli sensörlerin performans alanına yerleştirilmesiyle, dinleyicilerin performans ile etkileşimli katılımları sağlanmaktadır.

 

NOBODY BEATS THE DRUM

 

Kontrol masasında Sjam, klavyede etkileyici beat’ler yaratan Jori ve görselleri hazırlayan Rogier’den oluşan NBTD, grup için özel olarak tasarlanmış üç perdelik videoları ile bütünlük sağlayan bir performans sergileyecek.

 

NBTD grubunun breakbeat, hip hop ve house, elektro gibi farklı müzik türlerinden öğeler içeren karışımının seyirciyi kamçılayan ve ritimleriyle coşturan canlı performansları, izleyenleri günlerce konuşturacak.

 

WHEN HARRY MET SALLY TESS is MORE

 

Amsterdam’da kendi düzenledikleri partiler ve Mysteryland, Dance Valey, Solar, Rockit gibi büyük etkinliklerde, kendi sadık hayranlarıyla düzenli olarak buluşan WHMS TESS is MORE, old-school house müziğine duydukları sevgiyi tech-house, minimal ve electro’dan rock ve disco’ya uzanan geniş arşivleri ile santralistanbul TAMİRANE’de de dile getirecekler.

 

MURAT UNCUOĞLU

 

Türkiye’nin en önemli yapımcı/DJ’lerinden biri olan ve defalarca Amsterdam’ın önemli mekanlarında çalan Murat Uncuoğlu, bu defa Hollandalı yapımcı/DJ’ler ile LABYRINT İstanbul’da performans sergileyecek.

 

VJ AINEKO

 

Amsterdam Paradiso’da düzenlenen meşhur SEEN gecelerinin baş VJ’i olan Kristel nam-ı diğer VJ Aineko hünerlerini, LABYRINT İstanbul için özel olarak hazırladığı görseller ile sergileyecek.

 

Saat 22.30’de başlayacak LABYRINT’in bilet fiyatı 25 TL’dir. Gecenin biletleri, Biletix satış kanalları ve konser günü TAMİRANE gişesinden temin edilebilir.

 

Cazkolik.com / 09 Mart 2010, Salı

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.