Amsterdam’da caz yaz okulu ’Summer school in Amsterdam’...

Amsterdam’da caz yaz okulu ’Summer school in Amsterdam’...

Caz dünyasında son yılların temel eğilimlerinden biri olan "Caz Yaz Okulları" giderek artan potansiyele sahip olmaya başladı. Başta Amerika olmak üzere Avrupa ve dünyanın muhtelif şehirlerinde ve özellikle de güçlü üniversitelerin çatıları altında, çoğunun eğitmen kadrosuna kattığı dünyaca tanınmış müzisyenlerle yaz aylarında etkili workshoplar düzenleniyor.

Böylesi bir yaz okulunun basın bülteni de son olarak posta kutumuza düşenler arasında. Amsterdam Konservatuvarı’nın Manhattan School of Music ile geliştirdiği işbirliği sonucu bir kaç yıldır devam eden "Caz Yaz Okulu" bu yıl da Temmuz ayından Amsterdam’da gerçekleşecek. Bize bu bülteni gönderen yetkilinin özellikle yayımlamamızı rica etmesine neden olan ayrıntı da Türkiye’den de amatör ya da profesyonel farketmez yeteneklerini geliştirmek isteyen, Amsterdam Konservatuvarı’nın yetkin ve seçkin ortamında, dünyaca tanınmış müzisyen eğitmenlerle bir ay boyunca caz üzerine armoni ve teori çalışmak, sosyal zamanlarda da şehrin cazla dolu atmosferindeki etkinliklere katılmak, dahil olmak istiyorsanız işte size fırsat. Üstelik anladığımız öyle büyük paralar karşılığı da değil. Tabii, şimdi buranın reklamını yapmış gibi olmayalım hiç de ilgimiz yok ama ilgilenenler için sadece bu okul değil, böylesi pek çok okul ciddi ve önemli fırsatlar sunuyor, incelemekte fayda var... Bültenin içindeki linkten ilgili okulun web sitesini inceleyebilir, hemen altındaki mail edresinden de yazışabilirsiniz.

İşte size ilgili okulun basın bülteni;

Are you a young Jazz professional or student? Serious about improving your skills?

Take this opportunity for networking and developing your skills by following an advanced jazz course! A week full of lessons, workshops, masterclasses, lectures and concerts in the heart of the lively Jazz community in Amsterdam.

Come and play with Jazz students from around the world, under guidance of the faculty of the Conservatorium van Amsterdam and the Manhattan School of Music:

John Riley, Fay Claassen, Maarten van der Grinten, Luis Bonilla, Rob van Bavel, Ruud Breuls, Ernst Glerum, Yaniv Nachum and special guest: Dick Oatts.

Supervision: Justin DiCioccio, head of the Jazz Department of the Manhattan School of Music.

Keep an Eye Scholarships are available for a limited number of jazz students based on their application recordings.

The workshop is designed for professional level musicians.

Tuition fee: €480.-

The Conservatorium van Amsterdam unfortunately cannot provide board and lodging.

Application forms can be downloaded from the website: www.conservatoriumvanamsterdam.nl

Application deadline: 23 April 201

More information

cva-summerjazz@ahk.nl
 

Keep an Eye Foundation

To keep an eye on: talented young artists to give them financial support to achieve their ideas, deepen and expand their talents and create new opportunities for them that would otherwise not be possible.

Consultant Project Manager: Vera Poelmann Wolfs

Cazkolik.com / 18 Mart 2010, Perşembe


 

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.