Balık ekmek caz denize açılıyor...

Balık ekmek caz denize açılıyor...

İlki 2008’de rıhtımlarda düzenlenen Balık Ekmek Caz, bu yaz boğazda tekne gezintisine çıkıyor. 27 Mart Cumartesi günü, saat 19.00’ da başlayacak olan etkinlik, Ekim sonuna kadar, çarşamba ve cumartesi günleri izleyicilerini Kuruçeşme rıhtımında, İstanbul’un en konforlu gezi yatlarından olan Bosphorus Princess’de karşılayacak.

27 Mart Cumartesi günkü ilk Jam Session’a Neşet Ruacan House Band ile birlikte Kerem Görsev, Kent Mete, Feyza Eren, Selen Beytekin, Önder Focan, Kürşat Deniz, Ozan Musluoğlu, Nilüfer Verdi gibi Türkiye’nin önde gelen caz müzisyenleri yer alacak.

Balık-ekmek ile şarap ve bira servisinin yapılacağı, boğaz esintisine müziğin karışacağı “Balık Ekmek Caz” konserleri son yılların en renkli caz etkinliği olma iddiasında.

Hakan Erdoğan Prodüksiyon tarafından 2008 yılında 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansının desteği ile başlatılan “Balık Ekmek Caz”, “2010 Etkinlikleri” için üretilen ilk kalıcı ürün olarak bu yıldan itibaren sadece müzikseverlerin desteği ile İstanbul’un kültür-sanat haritasında özel bir yer edinecek.

Cazkolik.com / 27 Mart 2010, Cumartesi

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.