Peter Cincotti Salon İKSV’de.

Peter Cincotti Salon İKSV’de.

Hayat dolu, enerjik ve baştan çıkarıcı performansı ile yirmi yedi yaşındaki karizmatik caz müzisyeni ve şarkıcısı Peter Cincotti, Chivas Regal sponsorluğunda 14 Nisan Çarşamba gecesi Salon’da sahne alacak!

1983 doğumlu Amerikalı pop-caz vokalisti, piyanist ve şarkı sözü yazarı Peter Cincotti cazibeli sahne tavrı ve etkileyici sesiyle, Sinatra döneminin ışıltılı caz şarkıcısı ekolünü modern zamanlara taşıyor. 1990 yılında Harry Connick Jr.’ın dikkati çekmesi ile müzik kariyerine başlayan Cincotti, 2000 yılında Montreux Caz Festivali’nde kazandığı birincilik ödülüyle dikkatleri üzerine çekti.

Genç yetenek, henüz 19 yaşındayken tamamladığı ilk albümü "On the Moon" ile Billboard’un caz kategorisinde ikinci sıraya kadar tırmandı.

Peter Cincotti, prodüktörlüğünü Grammy ödüllü ünlü David Foster’ın üstlendiği, Los Angeles ve New York’tan ilişki, aşk ve yalnızlık temalı öyküler anlattığı son albümü "East of Angel Town" ile eleştirmenlerden ve dinleyicilerden tam not aldı.

Farklı bir tona sahip olan sesinin yanı sıra görünümü ve etkileyici sahne performansı ile de büyük dikkat çekiyor. Bir dönem modellik de yapan Peter Cincotti, 14 Nisan Çarşamba akşamı Salon’da romantik bir gece yaşatacak!

Saat 21.00’de başlayacak Peter Cincotti konserinin biletleri; ayakta 60 TL ve öğrenci 30 TL (ayakta). Konserin biletleri, Biletix satış kanalları, İKSV binası (Sadi Konuralp Caddesi No: 5 Şişhane, pazar günleri hariç 12.00–20.00 arası) ve etkinlik günü Salon gişesinden temin edilebilir. Tüm bilet alımlarında kredi kartının geçerli olduğunu da belirtelim.

İstanbul Festivalleri’ni indirimli ve ayrıcalıklı olarak izleyen Lale üyeleri için avantajlar, Lale Kart Artı’yla Salon’da da devam ediyor. Lale Kart Artı sahipleri biletlerinde %25’e varan özel indirimlerden yararlanabilecek.

Cazkolik.com / 08 Nisan 2010, Perşembe

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.