Brad Mehldau ile JoshuaRedman ikili projeleriyle CRR’de...

Brad Mehldau ile JoshuaRedman ikili projeleriyle CRR’de...

Joshua Redman’ı en son James’s Farm olarak İş Sanat’ta izlemiştik, kendisiyle yaptığımız röportajı Cazkolik’ten bulup okuyabilirsiniz. Brad Mehldau ise son albümü "Highway Rider"ı yayınladığında beri daha buralarda görünmedi, demek ilk kısmet yeni albümü harici bir konsereymiş.

Yaklaşık 1 yıldır birlikte fırsat buldukça, yoğun programları elverdikçe çalan günümüz cazının iki usta ve önemli müzisyeni ilk kez duo olarak sahne alıyorlar. İkili birlikte çıktıkları mini bir turnenin ardından yeniden bıraktıkları yerden kalan işlerine dönecekler.

Mehldau yeni albümünü yayınladı dedik ama Redman’ın da bu albümde çaldığını hatırlatmamız lazım. Özellikle bir kaç parçasında birlikte harika bir iş çıkardıklarını da ekleyelim.

Bu konuda, yani Mehldau & Redman ikili konserleri hakkında İstanbul’dan bir önce verdikleri konser olan, 16 Nisan’da Saratoga Spings’de verdikleri konser hakkında çıkan bir yazıyı da hafta başı yayına girmiş olacağız, hiç değilse 11 Mayıs’ta yapılacak konser hakkında bir önceki konserden gerekli tüyoları almış olarak orada oluruz.

Cazkolik.com / 1 Mayıs 2010, Cumartesi



BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.