"Balık Ekmek Caz" devam ediyor...

"Balık Ekmek Caz" devam ediyor...

Sibel Köse cazseverleri "Balık Ekmek Caz"da ki performanslarıyla etkilemeye devam ediyor. Son olarak 22 Mayıs Cumartesi günü Yahya Dai Quartet ile boğazın sularında dolaşan Köse müzikseverlerden de büyük ilgi görüyor. Bu ilgi projenin ilerki tarihleri içinde elbette cazip seçenek haline geliyor. Nitekim Sibel Köse bu kez 29 Mayıs Cumartesi günü Önder Focan Quartet ile teknede caz söyleyecek.

Geçtiğimiz ayda Köse & Focan boğazın serin sularını cazın benzersiz notalarıyla donatmışlardı, müzikseverleri yine böyle büyüleyici bir gece bekliyor, bu gecelerden birine şahit olan bu satırların yazarı olarak kesinlikle tavsiye ederiz. Çünkü Köse’nin harika sesine, Focan’ın usta ve etkileyici gitarına, boğazın eşsizliğine, yıldızlara, bir kaç kadeh içkiye ve boğazın lezzetli balığına herkesin ihtiyacı vardır.

Ek bir not ekleyelim; Organizasyonu yapan Hakan Erdoğan Prodüksüyon’dan gelen bilgiye göre hava koşulları yağışlı dahi olsa tekne son derece donanımlı olduğu ve gece iç kısımda yaşandığı için iptaller söz konusu olmamakta. Bu nedenle kış sezonunda da geziler sürecek. Zaten şu sıralar havalar da çok güzel, yağış dahi olsa boğaz yağış altında bir başka güzel değil mi?

Cazkolik.com / 26 Mayıs 2010, Çarşamba


BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.