2 yıldır düzenlenen "Open Mic" "Mikrofon Senin"de sezon finali!

2 yıldır düzenlenen "Open Mic" "Mikrofon Senin"de sezon finali!

Cazkolik’i düzenli ya da medyadan caz ile ilgili etkinlikleri takip ediyorsanız mutlaka rastlamışsınızdır, iki yıldır düzenlenen "OPEN MIC - MIİKROFON SENİN" isimli etkinlikler son yıllarda caz adına farklılık üreten en ilginç çalışmalardan biri oldu. "Caz Söylemek İster misin?" sloganıyla Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde neredeyse her Pazartesi caz ile, caz müzisyeni ile ve caz şarkıları ile cazseverlerin buluşmasına olanak yarattılar. Bu etkinliği düzenleyen NU-DC Organizasyon’dan sevgili Bahadır Muslu’ya buradan tebriklerimizi gönderiyoruz. Eminiz "MİKROFON SENİN" bundan sonra da düzenli olarak devam edecektir ama bu kez sezon kapanışı nedeniyle haber!

14 Haziran Pazartesi günü sezon kapanış final gecesi düzenleniyor. Artık biraz tatil yapıp gelecek sezonlar için hazırlanma zamanı elbette. Belki de yeniliklerle, belki de etkinliğe katılacak yeni detayların hazırlıklarını planlamak ve alt yapısını hazırlamak üzere ara verip yenilenmekte fayda var!

2. SEZON FİNALİ!

Nu-Dc tarafından, Gusta sponsorluğunda gerçekleştirilecek gecede, profesyonel ya da amatör olmanız fark etmez; eğer caz söylemeyi seviyorsanız, medeni cesaretinizin küçük sürprizlerle de ödüllendirileceği bu müzik dolu gecede siz de bir yıldızsınız!!!

İki yıldır hep beraber sahnede caz söylüyoruz, eğleniyoruz! İkinci sezonun sürpriz ustalarla renklenecek olan son gecesinde yine, MİKROFON SENİN!
Elif Çağlar-Muslu’nun sunacağı ve performans sergileyeceği gecede, klavyede Kürşat Deniz, kontrabasta Matthew Hall, davulda Emre Kartari eşlik edecek.

Cazkolik.com / 12 Haziran 2010, Cumartesi




BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.