17-18 Temmuz günleri Tamirane'de olmanız şart, şimdiden söyliyelim

17-18 Temmuz günleri Tamirane'de olmanız şart, şimdiden söyliyelim

Tamirane, 17-18 Temmuz tarihlerinde santralistanbul’da gerçekleşecek ücretsiz kent festivali sun.day.sky’ın sahnelerinden biri! santralistanbul ve showhow işbirliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen sun.day.sky, yine güneş, çimen, iyi müzik ve güzel bir hafta sonu vaat ediyor.

 

Kulağınızı Tamirane Morning Jazz Sessions’dan ayırmayın!

 

Mart 2009’dan bu yana Tamirane’de her Pazar brunch eşliğinde yapılan, Morning Jazz Sessions adındaki caz performansları, santralistanbul ve showhow işbirliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen sun.day.sky festivalinde yerini alıyor. 17 Temmuz Cumartesi saat 16:00’da klavyede Evrim Tüzün, elektrogitarda Berkant Çelen, davulda Emre Günaydın ve vokalde Jehan Barbur’dan oluşan Jehan Barbur Quartet, caz standartları ve “chanson”lara yer veren repertuarı ile Morning Jazz Sessions kapsamında Tamirane’de sahne alacak. 18 Temmuz Pazar saat 16:00’da ise klasik caz eserlerine getirdikleri rock, funk ve fusion yorumlarıyla dikkat çeken Aquavit, caz funk parçalarının yanı sıra grubun bestelerine de yer verecek. Elektrik piyanoda Emre Tukur, basta Tunç Erkan, tenor saksafonda Yahya Dai, trompette Utku Akyol, gitarda Eylül Biçer ve davulda Ediz Hafızoğlu’ndan oluşan Aquavit, sun.day.sky festivali kapsamında yer alan Morning Jazz Sessions ile Tamirane’de bir performans sergileyecek.

 

sun.day.sky 2010

 

sun.day.sky, geçen yıl 5.000 kişiyi ağırlarken, bu yıl 17-18 Temmuz’da bol güneş, iyi  müzikler, lezzetli yemekler eşliğinde Plak Pazarı’nda eski plakları karıştırmak, Bazaar alanında kentin genç tasarımcılarının standlarından alışveriş yapmak çocuklarıyla santralPARK’da tırmanma duvarına tırmanmak, tekneler yapıp yüzdürmek veya gün boyunca yan gelip yatarak dinlenmek isteyen her kentliyi santralistanbul’a davet ediyor. sunny.easy.music by Ahmet Güneş ile sabah saatlerinde başlayan müzik keyfi, 17 Temmuz Cumartesi akşamı Electronik Funk’ın Türkiye’deki başarılı temsilcilerinden WUFI’nin canlı performansıyla devam edecek. 18 Temmuz Pazar günü ise “stereo love” albümleriyle büyük ilgi gören 123, festivalcilere aksel’in hikayesini anlatacak.

 

Renkli, eğlenceli ama aynı zamanda dinlendirici bir hafta sonu için İstanbullular, santralistanbul’da 17-18 Temmuz 11:00’den akşam 22:00’ye kadar, güneş, gün ve gökyüzünü birleştiren festival sun.day.sky’da buluşuyor olacak!

 

Cazkolik.com / 14 Temmuz 2010, Çarşamba

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.