Başka türlü bir Akın Eldes

Başka türlü bir Akın Eldes

20. yüzyılı tanımlayan müzik enstrümanlarından elektrikli gitar başlı başına bir devrimdir!

 

Söze böylesine bir iddialı cümleyle başlamak gerek, insan bu tarz cümleleri her zaman kurma fırsatı bulmuyor, karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek lazım, buradaki fırsatı ise bize veren Akın Eldes’ten başkası değil.

 

Akın Eldes yeni bir albümle çıkageldi. Bir önceki albümü "Ara Taksim"in üzerinden baktık 2 yıl kadar bir süre geçmiş! Yeni albüm ise bize "Başka Türlü" bir Akın Eldes diyor.

 

"Başka Türlü Akın Eldes" albümü bu haberin yayına giriş tarihi itibariyla yayınlanalı yaklaşık bir hafta kadar olacak. Eldes’in gerek Bulutsuzluk Özlemi ile gerek farklı yerlerde zaten çaldığı ve hepimizin severek dinlediği parçaları içinde ilahi tadlar taşıyan alamet-i farika gitarıyla ve yepyeni yüzleriyle tanıştırıyor bizleri.

 

Aslında biz albümün çıkış haberini verelim ama daha iyisi size doğrudan kendisini dinletelim, Guitarphonic’in yeni programında sevgili Eldes bu hafta Cenk Erdoğan’ın konuğu. Hemen bu haberden çıktıktan sonra sağ üst köşeye tıklayın ve hepsini kendiniz dinleyin, kuru kuruya burayı okumaktan daha iyidir.

 

Son ve en önemli not; albüm başta Lale Plak, DR’lar ve İstiklal Kitapevi gibi yerler olmak üzere tüm müzik mağazalarında sizleri bekliyor. Bu müziğin tümüyle size ait olmasıyla aranızda hiç bir engel bırakmayın ve gidin, hakkını verin, satın alın!

 

Cazkolik.com / 16 Temmuz 2010, Cuma

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.