Akbank Caz Festivali 20. yıl özel kitabı yayınlandı

Akbank Caz Festivali 20. yıl özel kitabı yayınlandı

Caz tutkunlarının her yıl heyecanla beklediği Akbank Caz Festivali, bu yıl 20’inci yaşını kutluyor.  Pozitif organizasyonuyla 23 Eylül-12 Ekim 2010 tarihleri arasında 20 gün boyunca dünyanın önde gelen saygın caz müzisyenlerini ağırlayacak olan festivalin 20’inci yılı şerefine Akbank Yayınları tarafından özel bir kitap hazırlandı: “20. Akbank Caz Festivali Kitabı”.

 

1991 yılında başlayan ve zaman içinde şehrin kültürel hayatının önemli kilometre taşlarından biri olan Akbank Caz Festivali 20 yıl boyunca bir misyon olarak yerine getirmeye çalıştığı çağdaş ve yenilikçi anlayışın da kuvvetli ipuçlarını taşıyan kitap, 40 yılı aşkın süredir müzik programları, yazıları ve röportajlarıyla cazla iç içe yaşayan Hülya Tunçağ’ın imzasını taşıyor.

 

Akbank Caz Festivali’nin 20 yıllık öyküsünü ve farklı tarzlara kucak açan geniş müzikal yelpazesini görsel malzemeler ve çeşitli özel röportajlarla aktaran kitap, aynı zamanda Türkiye Caz Tarihi ile ilgili bilgileri de okuyucularla paylaşıyor.

 

Bir festival için çok önemli bir dönüm noktası olan 20. yılın gelecek günlere böylesi bir özel çalışma ile mesaj gönderilmiş olmasını cazseverler olarak önemsiyoruz ve bu kitaba her cazseverin mutlaka sahip olmasını istiyoruz.

 

Cazkolik.com / 27 Eylül 2010, Pazartesi

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.