Hürriyet Gazetesi, Nardis’i yılın en iyi canlı müzik mekanı seçti.

Hürriyet Gazetesi, Nardis’i yılın en iyi canlı müzik mekanı seçti.

Hürriyet Gazetesi’nin geçen yıl da düzenlediği “Canlı müziğin en iyi 10 adresi” isimli araştırmasında on kişilik jüriden oluşan kurul bu yıl “En iyi canlı müzik” adresi olarak Nardis Jazz Club’ı seçti.

Müzisyenler, oyuncular, gece hayatını yazan gazeteciler ve müdavimlerden oluşan jüride müzisyen ve yazar Tuna Kiremitçi, oyuncu Nejat İşler, fotoğrafçı Bennu Gerede, Milliyet Gazetesi müzik yazarı Mehmet Tez, Bant Dergisi yayın yönetmeni Aylin Güngör, şarkıcı Aylin Aslım, Doğan Burda Ankara temsilcisi Erdal İpeksaçan, oyuncu Hasibe Eren, İzmir Life Yayın Yönetmeni Hakkı Kesirli ve oyuncu Kadir Doğulu yer aldı.

Seçici kurulun oylarıyla belirlenen listenin ilk sırasında bu yıl Nardis yer alırken, listenin ikinci sırasında ise Ghetto, üçüncü sırasında Babylon ve sırayla Beyoğlu Hayal Kahvesi, Jolly Joker Balans, geçen sezon açılan İKSV Salon, İzmir’den Mavi, Eskişehir’den 222 Park, Ankara’dan Mesa ve son sırada ise yine İstanbul’dan Studio Live yer almış.

Geçen yılda yapılan seçimlerde bu yıl üçüncü sırada yer alan Babylon geçen yıl listenin birincisi olmuş. Ghetto geçen yıl da ikinci seçilmiş. Geçen yılın listesinde jürinin 7. sırada yer verdiği Nardis bu yılın listede en önemli sıçramasını yapan müzik klübü olarak istikrarını artırarak korumuş.

Cazkolik.com / 20 Ekim 2010, Çarşamba

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.