Kasım ayı İndigo sahnesinde çarpıcı isimleri izleyeceğiz.

Kasım ayı İndigo sahnesinde çarpıcı isimleri izleyeceğiz.

İstanbulun gözde müzik mekanlarından İndigo Kasım ayında yoğun caz içeriğiyle müzikseverleri gün gün ayrı konserlerle dolu geceler geçirtmeye hazırlanıyor.

"Gitaristlerin Buluşması" adı verilen, farklı gitaristlerle farklı deneyimlerin yaşandığı konserlerde Akın Eldes, Bilal Karaman, Sarp Maden gibi isimler çarpıcı performanslara imza atacaklar.

Bir diğer projede Erkan Oğur’un "Antolian" projesi. Telvin grubuyla yaptığı çalışmalarla müzikseverlerin kalbinde özel bir yere sahip olan Oğur ve arkadaşları müzikal arayışlarına İndigo’daki konserleriyle devam edecekler.

Türk caz davulunun, vurmalı müziğin dünyaca ünlü ustası Okay Temiz bu ay "Oriental Wind" isimli projesiyle İndigo’da sahne alacak. Okay ustaya gecede Türk caz müziğinin usta isimleri Önder Focan, Yahya Dai gibi majör müzisyenler de eşlik edecekler.

Her bir gecenin Türk müzik haritasında önemli kavşaklara isabet ettiği isimleri, içine girdigimiz Kasım ayının değişik günlerinde İndigo’da izlemek her cazsever için harika bir müzik gecesi geçirmek demektir. Bizden söylemesi, sizden yerinde izlemesi...

İndigo’da ay boyu yer alan etkinlikleri gün gün "Caz Takvimi" köşesinden takip edebilirsiniz.

Cazkolik.com / 02 Kasım 2010, Salı

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.