Cazda Asya birliği kuruldu. Unit Asia 2 konser için Ankara?da...

Cazda Asya birliği kuruldu. Unit Asia 2 konser için Ankara?da...

Singapur’da ki Japon elçiliği başını kendisinin çektiği bir projeyi gerçekleştiriyor. Temel amacı, bir caz grubu çevresinde bir araya gelen beş farklı Asya ülkesinin yetenekli ve başarılı müzisyenlerinden oluşan bir grup kurmak ve bu grupla başta Asya olmak üzere pek çok ülkede turnelere çıkmak, konserler vermek.

* * *

Bu sebeple bir araya gelen Japon gitarist Isao "Sankichi" Miyoshi, Tayland’lı saksofonist Koh Mr. Saxman, Malezya’lı piyanist Tay Cher Siang ve Japon basçı Shigeki Ippon ile yine Japon davulcu Hiroyuki Noritake’den oluşan grup 6 ve 8 Kasım günleri iki farklı konser vermek üzere Ankara’da olacaklar.

* * *

Japon Tanıtma Vakfı ve Japon Elçiliği tarafından Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Japon Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı, Türk Japon Vakfı ve Ankara Caz Derneği’nin işbirlikleriyle düzenlenen Unit Asia Ankara konserlerinin ilki 6 Kasım Cuma günü saat 20:00’de Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi’nin Sıhhiye’deki Farabi salonunda gerçekleşecek. İkinci ve son konser ise 8 Kasım Pazartesi günü bu kez Türk Japon Vakfı Kültür Merkezi’nin Or-An’da ki Özdemir Sabancı Salonu’nda gerçekleşecek.

* * *

Girişlerin ücretsiz olduğu konserlere Ankara’lı cazseverlerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Cazkolik.com / 03 Kasım 2010, Çarşamba

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.