Drum'n Bass Magazine bir yaşında

Drum'n Bass Magazine  bir yaşında

Türkiye’nin ilk davul-bas dergisi Drum'n Bass Magazine Kasım-Aralık sayısıyla 1. yaşına basmanın mutluluğunu yaşıyor. Tecrübeyle sabit olduğu için söylüyoruz, böyle süreli yayınların en önemli dönemi ilk bir yıl ve ardından gelen ikinci, üçüncü yıldır. Bu yılları atlatan derginin kolay kolay sırtı yere gelmez, biz de ilk yılını başarıyla geçiren Drum'n Bass ekibine geçmiş olsun diyor, tebriklerimizi yolluyoruz ve nice yıllara diyoruz. Dolayısıyla yeni sayı birinci yıl özel olarak oluşturulmuş;

 

 

Birinci yıl özel

 

 

Bu sayı yine iki önemli isim konuk olarak “Özel Röportaj” sayfalarında. İlki müzik tarihine adı altın harflerle yazılmış olan bir efsane; Steve Gadd. Diğeri ise birçok projede eşlikçi, besteci, aranjör ve prodüktör olarak yer alan, Kangroove’dan tanıdık Alp Ersönmez.

 

Perküsyon deyince ilk akla gelen isimlerden birisi olan değerli müzisyen ve mucit Okay Temiz. İsmine en çok alternatif projelerde rastladığımız, en son 123 adlı projede yer alan bas gitarist Feryin Kaya. Caz davulunda yeni bir soluk Mark Giuliani. Kayıt Günlükleri’nde yeni albümü “Nommo” ile Ferit Odman özel sayının diğer konukları.

 

 

Drum'n Bass Magazine’den yenilikler

 

 

Drum'n Bass Magazine’in resmi sitesi drumandbassmagazine.com artık çok daha aktif bir hale geliyor. Ülkemizde çeşitli projelerde çalan değerli davulcu ve basçıları, workshop ve klinikler düzenleyip söyleşilere katılan müzisyenleri artık her gün güncellenen bir sayfadan takip edebileceksiniz. Bir önemli değişiklik de “Market” bölümünde yapıldı. Artık ikinci el ürünlerinizi satmayı düşündüğünüzde ilanlarınızı, bu enstrümanlar ile ilgilenen herkesin olduğu doğru adreste, “Market” bölümünde, ücretsiz ve herkese açık bir şekilde sergileyip duyurabileceksiniz.

 

Derginin bir de sürprizi var. Drum'n Bass Magazine’in beğenilen kapakları ve logo çıkartmaları bu sayı ile herkese hediye!

 

Cazkolik.com / 18 Kasım 2010, Perşembe

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.