Nardis Genç Caz Gitaristi yarışması sonuçlandı

Nardis Genç Caz Gitaristi yarışması sonuçlandı

Godin Gitarları ve Türkiye distribütörü Dore Müzik sponsorluğunda Nardis’te yapılan 2. Nardis Genç Caz Gitaristi Yarışması dün gece 6 Aralık 2010’da yapıldı. 9 genç gitarist Kürşad Deniz (p), Kağan Yıldız (b), Ferit Odman’(d) dan oluşan trio eşliğinde ikişer parça seslendirdi. Oldukça keyifli geçen gecede seviye oldukça yüksekti.

 

Kamil Özler (müzisyen), Neşet Ruacan (müzisyen), Önder Focan (müzisyen), Cem Tuncer (müzisyen), Serdar Karabatı (Jazz Dergisi), Hakan Tüfekçi (NTV Radyo), Sedat Ergin (Milliyet), Ahmet Pesen (Dore Müzik), Bülent Denli (Sabah)’den oluşan jüri yarışmanın birincilik ödülü olan Goodin 5th Avenue King Pin caz gitarı alacak yarışmacıyı seçmekte oldukça zorlandı. En iyi puanı alan Bora Çeliker yarışmanın ve ödülün kazananı oldu. Çok beğeni toplayan ve hemen arkadan gelen Eylül Biçer, Nardis’te performans ve NTV Radyo’da Caz’ın Büyüsü programına konuk olma ödülü aldı. Yaşının çok genç olmasına karşın performansıyla çok beğeni toplayan Alişah Deniz ise jüri özel ödülüne layık görülüp Dore Müzik’ten gitar aksesuar seti kazandı.

 

Yarışmanın gerçek amacı olan yeni caz gitaristleri tanıma fırsatı bulduğumuz bu yarışma kazanılan yeni değerlerin önümüzdeki günlerde bol bol caz dinleyicisine ulaşmasını da sağlayacaktır.

 

Cazkolik.com / 07 Aralık 2010, Salı

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.