Buram buram caz kokan şehirlerden İzmir 18. Avrupa Caz Festivali için geriye doğru gün saymaya başladı...

Buram buram caz kokan şehirlerden İzmir 18. Avrupa Caz Festivali için geriye doğru gün saymaya başladı...

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın düzenlediği 18. İzmir Avrupa Caz Festivali, 2 – 16 Mart 2011 tarihleri arasında muhtemelen bu güne kadar hazırlanmış en iyi programla gerçekleşecek. İzmir İtalyan Konsolosluğu, İzmir Goethe Enstitüsü, İzmir Fransız Kültür Merkezi ve Avusturya Kültür Ofisi’nin yanı sıra bu yıl Hollanda Kraliyeti Büyükelçiliği ve Polonya İstanbul Başkonsolosluğu da ilk kez festivale destek verecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen 18. İzmir Avrupa Caz Festivali, caz eğitimi açıcından da önceki yıllardan farklı olacak. Üç günlük geleneksel açık caz orkestrası atölye çalışması bu yıl akademik düzeye yükseltilerek bir hafta süreyle yapılacak. Atölyeye katılacak genç cazcılar, festival programında yer alan final konseriyle belki de ilk kez uluslararası bir sahnede çalma fırsatı bulacaklar.

Atölye çalışmaları ve seminerlerin dışında etkinliklerinin tümü Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde yapılacak 18. İzmir Avrupa Caz Festivali’nde, bir sergi, beş seminer ve 8 konser yer alacak. Konser biletleri 18 Şubat’tan itibaren satışa çıkacak.

Festival programı ile ilgili geniş içerikli haberimizi okumak için lütfen bu satıra tıklayın.

Cazkolik.com / 23 Şubat 2011, Çarşamba

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.