"Caz Ağacı Vol.3" konserlerine Nina Simone ile devam ediliyor

"Caz Ağacı Vol.3" konserlerine Nina Simone ile devam ediliyor

"Caz Ağacı" serisi efsane kadın caz şarkıcılarına atfen başladı ve ilk ikisi Bille Holiday ile Ella Fitzgerald adına düzenlendikten sonra bu konserlerin gördüğü ilgi seriyi Nina Simone ile devam ettiriyor.

 

NU-DC Organizasyon tarafından organize edilen konserlerin `Caz Ağacı Vol.3` gecesinde Türk caz, pop ve alternatif müziğinin parlak isimleri birbiri ardına sahne almaya hazırlanıyor. Nina Simone herkes tarafından yakından bilinen ve sevilen şarkılarının seslendirildiği gece Garanti Bankası`nın ana sponsorluğunda ve Garanti Caz Yeşili kapsamında Vedat Özdemiroğlu`nun sunumuyla gerçekleşecek.

 

Eski Casablanca Gazinosu yeni Romeo Juliet Performance Hall olduğundan beri birbirinden ilginç etkinliklere sahne oldu, 13 Mayıs Cuma gecesi ise caz piyanisti Nilüfer Verdi ile basta Kağan Yıldız ve davulda Ferit Odman`ın olduğu bir kadroyla sahne alırken vokallerde Jehan Barbur, Beth Trollan, Elif Çağlar, Ceyda Özbaşarel, Şirin Soysal, Ceylan Ertem ve Evrim Özşuca`nın sesleriyle Nina Simone bir kez daha hayat bulacak.

 

Giriş ücretinin 20 TL. olduğu konserin biletleri Biletix`te satışa çıktı.

 

Cazkolik.com / 29 Nisan 2011, Cuma

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.