Babylon, Çeşme Marina sezonunu Monk by Babylon isimli caz klübü ve restoranıyla 19 Mayıs Perşembe günü açıyor.

Babylon, Çeşme Marina sezonunu Monk by Babylon isimli caz klübü ve restoranıyla 19 Mayıs Perşembe günü açıyor.

19 Mayıs- 18 Haziran tarihleri arasında Cuma ve Cumartesi akşamları Havana Salsa ile Küba’ya özgü latin ritmleri Çeşme Marina’ya taşımaya hazırlanan Monk by Babylon, geçtiğimiz sezon Bebel Gilberto, Marcia Castro, Della Miles, İlhan Erşahin ve Hüsnü Şenlendirici gibi müziğin farklı türlerine ait yerli ve yabancı bir çok ismi konuk etmişti.

Monk, yeni sezonda da aynı renkli çizgisini korumaya devam edecek. Çeşme Marina gecelerine eşlik edecek farklı canlı müzik performansları ve sofistike menüsüyle, Monk’un tek vaadi keyifli bir yaz gecesi.

Monk by Babylon, bu sezon yine sevenlerine dolu dolu bir konser programı hazırlıyor. Babylon İstanbul’da sene başında 2 kez sahne alan, güçlü yorumu ve etkileyici sesiyle geçen sezon unutulmaz konserlere imza atan Della Miles, Latin müzik denince akla ilk gelen isimlerden Ayhan Sicimoğlu, ritim ustası Burhan Öçal, Monk’un vazgeçilmezi İlhan Erşahin ve geçen sene Blues Festival’deki başarılı performansı üzerine tekrardan Türkiye’yi ziyaret edecek olan New Orleans’lı müzisyen Mitch Woods ve orkestrası bu sezon Monk’ta sahne alacak isimlerden sadece bir kaçı.

Cazkolik.com / 13 Mayıs 2011, Cuma

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.